Absolute frisheidop reis

Ervaar het gevoelGeberit AquaClean in hotels

Geberit AquaClean Alba met afstandsbediening Sigma30

Steeds meer hotels in Europa willen zich onderscheiden door gasten iets speciaals en unieks te bieden. Zich helemaal fris voelen na elk toiletbezoek is een cruciaal onderdeel van de badkamerervaring. Met Geberit AquaClean kunnen hotelgasten genieten van uitzonderlijke reiniging en frisheid, zelfs wanneer ze niet thuis zijn.

Hotels rekenen opGeberit AquaClean

Ontdek hoe meer dan 500 eersteklas hotels AquaClean gebruiken om hun gasten een ongeëvenaard niveau van comfort en hygiëne te bieden. Bekijk de video voor een voorproefje binnen geselecteerde hotels die vertrouwen op douche-wc's van Geberit.

Hotels met Geberit AquaCleanIn België

Zoek een hotelmet AquaClean

Voor hoteliers

Geberit AquaClean verkoopadviseur

Runt u een hotel en wilt u zich aansluiten bij de tevreden hoteliers die hun gasten al verwennen met het comfort en gemak van Geberit AquaClean douche-wc's? Veel mensen zijn al gewend aan reinigen met water in hun eigen cultuur en zouden niet meer zonder willen tijdens een verblijf in een hotel. Anderen zouden deze functie zelfs zien als nog een reden om voor uw vestiging te kiezen.

We helpen u graag met uw bouw- of renovatieprojecten. De verkoopadviseurs van Geberit bieden uitgebreide expertise op het gebied van sanitaire technologie. Door voor Geberit te kiezen, kiest u voor een partner die zich inzet voor het leveren van uitzonderlijke service.

Neem contact op met uw Geberit-adviseur en bespreek de mogelijkheden voor douche-wc's in uw hotel.

Iris Van den Driessche
Accountmanager Hotel & Leisure
Mobiel: +32 478 45 51 03
E-mail: hotel.be@geberit.com

Verhoog uw wellnessfaciliteiten

Verbeter het wellnessprogramma van uw hotel en bied uw gasten een extra speciale feel good-ervaring in de badkamer.

Verhoog uw hygiëne

Verhoog uw hygiënenormen tot het hoogste niveau om de toenemende verwachtingen vanuw gasten te overtreffen, of ze nu al bekend zijn met dit handige extraatje of het voor het eerst meemaken.

Maak een verschil

Promoot de eersteklas kenmerken van uw hotel door een douche-wc aan te bieden - een keuze die gasten echt kan beïnvloeden wanneer ze beslissen waar ze willen verblijven.

Profiteer van een allround-pakket

Geberit biedt u producten van hoge kwaliteit, moeiteloos onderhoud en de ondersteuning van een betrouwbare partner.