Een perfect schone afvoerMet een uitneembare kamvormige haarvanger

Geberit ONE wastafel

De CleanDrain wastafelafvoer van de Geberit ONE wastafel is slim gepositioneerd aan de achterzijde van de wastafel en verborgen met een magnetische afdekking die precies op zijn plaats wordt gehouden. Achter de afdekking bevindt zich een kam die als haarvanger fungeert. In een handomdraai kunnen de afdekking en de kam eenvoudig worden verwijderd en gereinigd. Zo blijft de afvoer schoon en wordt verstopping voorkomen.

Dankzij de positionering aan de achterrand van de waskom bevindt de CleanDrain wastafelafvoer zich ook niet direct in de vuurlijn van de waterstraal. Dit voorkomt waterspatten, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van water- en kalkresten. De reiniging wordt verder vereenvoudigd dankzij het speciale KeraTect glazuur, dat standaard op alle Geberit ONE wastafels wordt aangebracht. Het glazuur wordt op het keramische toestel gebakken en heeft een nagenoeg niet-poreus en extreem glad oppervlak.

Geberit ONE
Speciaal KeraTect glazuur

Geberit doucheafvoer uit de CleanLine serie – uitneembare kamvormige haarzeef

Geberit CleanLine

De Geberit CleanLine douchegoot is hygiënisch, schoon en mooi. In tegenstelling tot conventionele douchegoten voert hij het water niet onzichtbaar af, maar via een elegante open afvoer van roestvrij staal. Daardoor zijn er geen verborgen plekken waar vuil zich kan ophopen en tot onaangename geurtjes kan leiden. Gewoon de kamvormige haarvanger verwijderen en afspoelen, de CleanLine goot even schoonvegen - en alles is weer schoon.

Drempelloze douche-oplossingen

Kamvormige haarzeef voor Geberit Setaplano doucheplaat

Geberit Setaplano

De Geberit Setaplano doucheplaat is gemaakt van een hoogwaardig massief materiaal en heeft een zacht hellend vlak dat naar de afvoer aan de voorkant leidt. Omdat er geen randen of hoeken zijn, is deze doucheoplossing bijzonder gemakkelijk te reinigen. De afdekking van de waterafvoer kan in een handomdraai worden verwijderd. Onder het deksel bevindt zich een kam die de afvoer beschermt tegen verstopping. Deze kan gemakkelijk worden verwijderd en in een handomdraai worden gereinigd.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Producten voor meer hygiëne in de badkamer