Kleinere afmetingen, meer ruimteOptimaal gebruik van de ruimte

De wastafel hangt vaak midden in de badkamer en is daarmee ook het eerste wat mensen zien. Wanneer de wastafel proper en opgeruimd is, heeft dat een positief effect op de hele badkamer. Doordat verschillende onderdelen niet tegen maar achter de muur geïnstalleerd worden, biedt de Geberit ONE badkamerserie meer opbergruimte - ook daar waar u het niet zou verwachten.

Meer ruimte in het wastafelmeubel

Geberit ONE ondertafel

Het sifon van de wastafel is bij Geberit ONE in de muur geplaats. Hierdoor is een uitsparing in de onderkast niet nodig en kunt u de opbergruimte volledig gebruiken. De wastafel en onderkast zijn minder diep waardoor u van meer bewegingsruimte geniet.

Geberit ONE

Gebruik de opbergruimte in de spiegelkast

Geberit ONE spiegelkast geïntegreerd in de wand

Ook de Geberit ONE spiegelkast is in de muur geïnstalleerd. De spiegelkast is leverbaar in verschillende breedtes. Doordat de spiegel hoger is dan bij gangbare spiegelkasten, lijkt de ruimte optisch hoger. De spiegelkast heeft een luxe uitstraling en zorgt er voor dat u de badkamerruimte handig kunt gebruiken.

Geberit ONE

Optimalisatie van de ruimte in de douche

Geberit ONE douche-oplossingen met nis-opbergbox

Met Geberit kunt u een doucheruimte creëren die aan al uw wensen voldoet. De nis is geïntegreerd in de muur en biedt handige opbergruimte voor shampooflessen en douchegels. De nis kunt u optioneel combineren met een spiegeldeur die zo wel links of rechts opgeschoven kan worden. U kunt ook voor een deur kiezen die betegelbaar is.

Geberit ONE

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.