GISeasy module voor hang-wcEen oplossing voor elke toiletruimte

In breedte verstelbaar

GISeasy uitschuifbare module voor hang-wc's

Met de Geberit GISeasy modules voor hang-wc met Sigma inbouwspoelreservoir 12 cm, heeft Geberit nu de ideale oplossing voor elke toiletruimte. Doordat de module uitschuifbaar is in de breedte, kan ze worden aangepast aan de breedte van elke ruimte.

De grootste troef van deze wc-modules is dat ze gebruikt kunnen worden om de gipsplaten tegen te bevestigen. Men hoeft dus geen aparte constructie links en rechts van het wc-element te maken om de toiletruimte af te werken.

De modules kunnen worden gebruikt voor de renovatie van een staande wc of om een hang-wc te installeren in een nieuwbouwwoning.

Geberit GISeasy maakt deel uit van het veelzijdige Geberit GIS installatiesyteem voor complete sanitairwanden.

Twee modellen

GISeasy modules in 2 breedte versies

Voor de iets kleinere toiletruimte heeft Geberit een GISeasy wc-module die verstelbaar is in de breedte van 60 tot 95 cm maximale breedte van de toiletruimte.

De andere module is dan weer geschikt voor de iets grotere toiletruimte, deze heeft een breedte van 90 tot 125 cm maximale breedte van de toiletruimte.

Afwerking

Snelle afwerking met GISEasy prefab gipsplaat

Ook aan de afwerking is gedacht, zodat de module tegelklaar is of kan worden voorzien van een andere afwerking. De set Geberit gipsplaten met breedte van 130cm kan voor beide GISeasy wc-modules gebruikt worden. De uitsparingen voor de bedieningsplaat, de spoelbocht, de afvoerbocht en de draadstangen zijn reeds aangebracht in de fabriek. De sanitaire installateur hoeft enkel de gipsplaten aan te passen aan de breedte van de toiletruimte en aan de hoogte van de chape.

Niet nodig dus om dit arbeidsintensieve karwei te laten uitvoeren door een schrijnwerker of door een plaatser van lichte wanden.

Voor de bevestiging van deze gipsplaten heeft Geberit schroeven, die in tegenstelling tot de klassieke gipsplaatschroeven, voorzien zijn van een boorkopje. Wie er dagdagelijks mee wil werken kan ze ook krijgen in een magazijn, geschikt voor een magazijnhouder.

Voor het afwerken van de gipsplaten heeft Geberit tevens plamuur verkrijgbaar in handige zakken van 5 kg om de module tegelklaar af te werken.

Eenvoudige installatie

De voordelen op een rij

  • Snel en eenvoudig te plaatsen
  • Eenvoudig te bekleden
  • Kunnen worden afgewerkt met gipsplaat over de gehele breedte van de toiletruimte (in breedte uitschuifbaar) zodat deze module direct klaar is
  • Uitgerust met een Geberit inbouwspoelreservoir, dat al vele jaren op de markt is en waarvoor wisselstukken door Geberit worden aangeboden voor een periode van minimaal 25 jaar
  • Af fabriek voorgesneden gipsplaten met alle benodigde openingen, zoals voor de bedieningsplaat, zijn tevens beschikbaar als toebehoren

ALLE TECHNISCHE INFORMATIE OVER GEBERIT GISEasy modulesIS TE VINDEN IN DE productCATALOGUS