Wij delen onze kennis

Programma opleidingen 2022

De voorbereidende werken voor ons nieuwe opleidingscentrum hebben hun laatste fase bereikt. Binnenkort publiceren we hier de Geberit opleidingskalender van 2022. We kijken er alvast naar uit om u binnen een paar weken te mogen ontvangen voor een opleiding.

Bent u geïnteresseerd in een opleiding voor een specifiek onderwerp? Via onderstaande knop kan u uw voorkeuren aangeven. Wij nemen contact op van zodra de opleidingen terug van start gaan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Theoretische en praktische opleidingen bij Geberit

Lesgevers
Onze specialisten in het vak

Locatie
Geberit opleidingscentrum, Ossegemstraat 24, 1860 Meise

Lunch
Aangeboden door Geberit

Contact
Tel 02/257.42.34
mail cursus.be@geberit.com

Training & Education Manager
Hans Leen

Interesse in een opleiding? Ontvang meer informatie

Aanspreekvorm*

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Beroep*

Specifieer beroepskeuze

Interesse onderwerpen

Ik ga ermee akkoord dat Geberit nv mijn hierboven verstrekte gegevens buiten mijn contact om voor marktonderzoek, reclame en analyse verwerkt en mij via de volgende door mij verstrekte contactgegevens informeert over actuele aanbiedingen, diensten, nieuws, acties en tips op het gebied van sanitaire producten:

Ik kan deze toestemming te allen tijde - ook gedeeltelijk - tegenover Geberit nv met werking voor de toekomst herroepen, in het bijzonder via de in de juridische vermeldingen (impressum) vermelde contactgegevens.

Algemene voorwaarden

  • Onze opleidingen worden u gratis aangeboden.
  • Het aantal deelnemers is beperkt, inschrijven is noodzakelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen behoudt Geberit zich het recht de cursus te annuleren. In dit geval zullen wij u eventuele alternatieven voorstellen.
  • Bij inschrijving verstuurt Geberit een voorlopige bevestiging. De definitieve bevestiging ontvangt u +/- 10 dagen voor de respectievelijke cursusdatum.
  • Het aantal aanvragen overstijgt ons aanbod. Om iedereen de kans te geven een opleiding te volgen wordt het aantal beperkt tot 2 opleidingen per jaar en per bedrijf.
  • Mocht u toch niet kunnen deelnemen aan de opleiding dient u ons uiterlijk 2 werkdagen voor de cursusdatum schriftelijk te verwittigen. Zo vermijdt u een factuur voor administratiekosten, zijnde 50 euro per persoon per cursusdag.
  • Het Geberit opleidingscentrum is erkend door Constructiv en Volta. De loonkost van de cursist wordt quasi volledig door deze organisaties gedragen. Contacteer tijdig het Constructiv / Volta–kantoor van uw regio. Meer informatie vindt u terug op:

www.constructiv.be

www.volta-org.be