Wij delen onze kennis

Programma opleidingen 2021

De opleidingen zijn opgeschort tot nader order als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus en de beschikbaarheid van het nieuwe Geberit kantoorgebouw.

Theoretische en praktische opleidingen bij Geberit

Van zodra beschikbaar vindt u hieronder alle informatie omtrent de verschillende Geberit opleidingen

Praktische informatie

Lesgevers: onze specialisten in het vak

Locatie: Geberit opleidingscentrum, Ossegemstraat 24, 1860 Meise

Lunch: aangeboden door Geberit

Inlichtingen:

Tel 02/257.42.34

mail cursus.be@geberit.com

Algemene voorwaarden

  • Onze opleidingen worden u gratis aangeboden.
  • Het aantal deelnemers is beperkt, inschrijven is noodzakelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen behoudt Geberit zich het recht de cursus te annuleren. In dit geval zullen wij u eventuele alternatieven voorstellen.
  • Bij inschrijving verstuurt Geberit een voorlopige bevestiging. De definitieve bevestiging ontvangt u +/- 10 dagen voor de respectievelijke cursusdatum.
  • Het aantal aanvragen overstijgt ons aanbod. Om iedereen de kans te geven een opleiding te volgen wordt het aantal beperkt tot 2 opleidingen per jaar en per bedrijf.
  • Mocht u toch niet kunnen deelnemen aan de opleiding dient u ons uiterlijk 2 werkdagen voor de cursusdatum schriftelijk te verwittigen. Zo vermijdt u een factuur voor administratiekosten, zijnde 50 euro per persoon per cursusdag.
  • Het Geberit opleidingscentrum is erkend door het Constructiv en Volta. De loonkost van de cursist wordt quasi volledig door deze organisaties gedragen. Contacteer tijdig het Constructiv / Volta–kantoor van uw regio. Meer informatie vindt u terug op:

www.constructiv.be

www.volta-org.be