hang-wc Focus op de essentie

Hang-wc voor een harmonieuze vormgeving van de badkamer

Een hang-wc of wandcloset geeft zowel badkamers als gastentoiletten een elegante, aantrekkelijke uitstraling.

Strakke vormgeving

Door de installatie van een hang-wc wordt de inbouwspoelreservoir achter de wand weggewerkt waardoor u zich kunt concentreren op het ontwerp van de wc en de bedieningsplaat. Het Geberit productassortiment omvat een grote variëteit aan toiletvormen. Elke stijl heeft zijn eigen ontwerp, zodat de wc zich harmonieus integreert in het complete ontwerp van de badkamer.

Design Meets Function

Een positief bijkomend effect is dat het vrije vloeroppervlak onder de hang-wc de badkamer groter doet lijken en het schoonmaken van de vloer vergemakkelijkt. De installatie van een contactloze bedieningsplaat naast het wandcloset brengt design, hygiëne en reiniging op een heel hoger niveau.

Wist u dat?

Een hang-wc is een tijdloos designstuk voor de moderne badkamer. Geberit wc-oplossingen hebben hun betrouwbaarheid al meer dan 50 jaar bewezen. Het in de wand geïntegreerde installatiesysteem en de keramische pot hebben een draagvermogen tot 400 kg. Geberit inbouwspoelreservoirs worden allemaal uit één stuk gegoten, waarbij elke afzonderlijke unit voor het verlaten van de fabriek meerdere malen op lekkage wordt gecontroleerd.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten met een functioneel design