Oplossingen zonder aanraking

Sanitaire voorzieningen moeten hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en robuust zijn. Het is essentieel om de contactoppervlakken te beperken om een ​​betere hygiëne te garanderen. Ontdek de touchless producten van Geberit die snelle en gemakkelijke installatiemogelijkheden bieden, zowel voor nieuwe als voor bestaande installaties.

INFRAROOD Bedieningsplaten BEDIENING ZONDER AANRAKING, ESTHETISCH EN HYGIËNISCH

Sigma80 bedieningsplaat zonder aanraking

U bent op zoek naar hygiëne en frisheid zonder compromissen. Geberit biedt spoelingsystemen die aan uw behoeften voldoen: touchless, zonder een knop in te drukken maar met een simpel gebaar voor de infrarood sensor of automatisch en dus altijd hygiënisch.

Geberit infrarood bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in een versie op het lichtnet (met speciale voedingskit) of op batterijen. Hierdoor is het mogelijk om achteraf uw klassieke mechanische bedieningsplaat te vervangen door een touchless infrarood installatie.

Geberit bedieningsplaten voor WC's

Wastafelkranen met infraroodsensor DE GESOFISTICEERDE OPLOSSING

Robinetterie Geberit Brenta sans contact

De door Christoph Behling ontworpen Geberit wastafelkranen Piave en Brenta onderscheiden zich door hun zeer slanke en tijdloos elegante vormgeving. Beide versies zijn te verkrijgen als muurkraan of wastafelkraan en zijn te combineren met vrijwel elke wastafel.

De nieuwe Geberit wastafelkranen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: een generator die elektriciteit opwekt dankzij het stromende water, op batterijen of netvoeding. Hierdoor is het mogelijk om zonder zwaar werk een bestaande installatie van mengkranen of conventionele mengers te vervangen door een touchless infrarood installatie.

Geberit wastafelkranen

GEBERIT Infrarood URINOIRSTURINGEN Zonder aanraking voor een optimale hygiëne

Urinoirs Geberit Preda avec commandes électroniques encastrées

In openbare en semi-openbare ruimtes is een veilige en betrouwbare werking van urinoirsturingen erg belangrijk. Alle urinoirsturingen van Geberit zijn daarom ontworpen voor een hoge mate van functionele betrouwbaarheid.

Stroomtoevoer naar keuze: elektriciteitsnet, batterij of zelfvoorzienend met de ingebouwde generator.

Deze urinoirsturingen passen zich makkelijk aan aan bestaande installaties. Hierdoor is het eenvoudig om van een systeem met handmatige bediening over te stappen naar een touchless systeem zonder aanraking met infrarode technologie.

Geberit urinoirsystemen