Onbeperkte mobiliteit De badkamer van morgen

Bij het ontwerpen van een badkamer is een vooruitziende planning onontbeerlijk. De generatie-badkamer Geberit Renova Comfort toont hoe kleine details helpen om op lange termijn een hoge levenskwaliteit in de badkamer te waarborgen. En hoe goed toegankelijke en voor oudere mensen aangepaste badkameruitrustingen er kunnen uitzien. Veel speciale en comfortabele installatie-elementen zorgen voor een maximale zelfstandigheid voor mensen met beperkte mobiliteit.

Geberit Renova Comfort

Geberit Renova Comfort badkamer voor een betere toegankelijkheid
Selecteer het infopunt in de afbeelding

Functionele details die een groot verschil maken

Geberit-producten voor toegankelijke badkamers zijn niet alleen mooi, maar door hun gebruiksvriendelijkheid ook ideaal voor zowel jong als ouder. Daartoe behoren bijvoorbeeld veelzijdige oplossingen voor drempelloze douches, elektronische armaturen en afstandsbedieningen voor wc’s. Zodat de badkamer vandaag al optimaal is uitgerust voor de toekomst.

Naar de oplossingen voor drempelloze douches
Naar de afstandsbedieningen voor wc’s

Wc veilig en toegankelijk ingebouwd

Geberit Duofix speciaal element toegankelijk bouwen voor wandhangende wc’s
Geberit Duofix in de hoogte verstelbare wc’s

De toegankelijke installatie-elementen voor hang-wc's van het installatiesysteem Geberit Duofix zijn perfect afgestemd op de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit. De smalle elementen maken het mogelijk om de armsteunen conform de normen in te bouwen in alle bouwsituaties en om wc-keramieken met een grote projectie van tot 70 cm in de hoogte aan te passen voor rolstoelgebruikers. Achteraf in hoogte verstelbare elementen maken te allen tijde aanpassingen mogelijk voor een comfortabel en rolstoelvriendelijk gebruik. Het aanbod wordt verder aangevuld met installatie-elementen met geïntegreerde bevestigingsmogelijkheid voor armsteunen, zodat deze snel, eenvoudig en stabiel kunnen worden ingebouwd.

Het is de moeite waard om al bij de planning aan de toekomst te denken, want als deze montageplaten ontbreken is het achteraf inbouwen van eenvoudige beugels meestal moeilijk en duur.

Met het in de hoogte verstelbare Geberit Duofix element voor de hang-wc kan de zithoogte traploos tot 8 cm worden versteld, zonder dat dit een probleem vormt voor de voorwandbekleding. Voor meer comfort en flexibiliteit.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.