Geberit ComfortLight Uw favoriete verlichting gegarandeerd

Geberit ONE spiegelkasten bieden lichtstemmingen die perfect passen bij de dagelijkse routine van de badkamergebruikers: Helder, duidelijk en verkwikkend om de dag mee te beginnen, zacht en flatterend voor het slapengaan, discreet en kalmerend als oriëntatielicht 's nachts. Door de eenvoudige bediening is het kinderspel om het ideale licht te vinden voor uw persoonlijke bioritme.

Intuïtief het juiste licht kiezen voor elke behoefte

De automatische lichtregeling kan traploos worden gedimd en intuïtief worden bediend: lichter licht wordt automatisch koeler en donkerder licht wordt warmer. Het is precies deze koppeling van kleurtemperatuur en lichtsterkte die de Geberit ComfortLight kenmerkt. Vier geprogrammeerde lichtstemmingen kenmerken het lichtconcept, dat bovendien traploos kan worden gedimd en voor elke behoefte het juiste licht biedt:

Spiegelkasten met vier slimme lichtbronnen

Natuurlijk licht dat niet verblindt

Wat onderscheidt het nieuwe lichtconcept van Geberit? Het zogenaamde ComfortLight is zo ontworpen dat het spiegelbeeld, de wastafel en de ruimte in scène worden gezet door vier lichtbronnen die in de Geberit ONE spiegelkast zijn geïntegreerd. Concreet gaat het om een plafondlicht of indirect ruimtelicht, een spiegellicht, een nislicht en een wastafellicht. Alle lichtbronnen zijn afhankelijk van de lichtstemming harmonieus op elkaar afgestemd.

Spiegelkast met vier lichtbronnen
Selecteer het infopunt in de afbeelding
Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening

Zeer eenvoudige en intuïtieve bediening via ruimteschakelaar of lichtknop op de spiegelkast, maar ook via de Geberit Home-app.

Met de Geberit Home-app kunnen lichtinstellingen op de smartphone worden uitgevoerd. Tijdgestuurde instellingen zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld om, afhankelijk van het tijdstip overdag en 's nachts, bij het inschakelen verschillende lichtstemmingen voor te programmeren.

Naar de Geberit Home-app

Eén oplossing – vele mogelijkheden

De nieuwe Geberit ONE spiegelkast met ComfortLight is verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen in geanodiseerd aluminium en wit, alsook volledig spiegelend of met optionele verlichte nis. Er zijn twee montagemogelijkheden: als inbouwvariant – d.w.z. geïntegreerd in de muur- of als opbouwoplossing.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.