Uw badkamer onderhouden Service voor douches, sifons en spoelreservoirs

De douche

De douche

Geberit CleanLine vergemakkelijkt de service in de douche (© Geberit)

Het is belangrijk om uw badkamer regelmatig schoon te maken. Dit geldt ook voor de doucheplaat: een regelmatige reiniging van het oppervlak zorgt ervoor dat de plaat er goed uitziet zonder onaantekkelijke kalkaanslag en dergelijke. Andere dingen kosten iets meer tijd, maar moeten toch regelmatig worden uitgevoerd. Deze omvatten het reinigen van de douchesifon of de douchegoot. De haarzeef is gemakkelijk te verwijderen en te reinigen, maar ook de afvoer en de goot moeten af en toe grondig worden schoongemaakt. Zeep- en vuilresten kunnen de afvoer verstoppen.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte blijven

Vier afbeeldingen van de Geberit-verhalen

Abonneer u op onze nieuwsbrief en mis geen nieuws, evenementen of tips voor de badkamer. Blijf op de hoogte van de nieuwste producten, belangrijke data voor uw agenda en meer informatie over netheid, optimalisering van de ruimte, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid in de badkamer.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer