Geen plaats voor ongewenste geurtjes

Ruikt de lucht in je badkamer onaangenaam? Dat hoeft niet zo te zijn

Het is tijd om te eten. Het gezin zit aan tafel, met mes en vork in de handen, ongeduldig wachtend op het eten. Ongetwijfeld heeft mama weer een heerlijke maaltijd in elkaar geflanst, maar wat dat is, is voorlopig nog een raadsel. Want de afzuigkap stond aan en de deur bleef gesloten, zodat er zich geen kookluchtjes in de rest van de woning konden verspreiden. Dat is iets waaraan mama haar gezin altijd weer herinnert!

Diezelfde regel geldt ook voor de badkamer. Want ook al is deze ruimte doorgaans fris en schoon, soms kunnen er ook een tijdje eerder onaangename geuren blijven hangen. Daarom worden nu al enige tijd geurfilters gebruikt in badkamers, die dit probleem aanpakken door op dezelfde manier te werken als de afzuigkap in de keuken. Gelukkig werken deze filters stiller dan de afzuigkap. In plaats van kookluchtjes af te voeren, zorgen ze ervoor dat onaangename toiletgeuren meteen bij de bron worden weggehaald, namelijk in de toiletpot zelf. Hierdoor blijft uw badkamer altijd even aangenaam en fris ruiken.

En nog een kleine tip: om ervoor te zorgen dat de geurextractie-eenheid optimaal blijft werken, moet u de filter regelmatig vervangen. Opnieuw een regel die zowel voor de keuken als voor de badkamer geldt.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer