Geen plaats voor ongewenste geurtjes

Het is tijd om te eten. Het gezin zit aan tafel, gewapend met mes en vork, ongeduldig wachtend op het eten. Ongetwijfeld heeft mama weer een heerlijke maaltijd in elkaar geflanst, maar wat dat is, is voorlopig nog een raadsel. Want de afzuigkap stond aan en de deur bleef gesloten, zodat er zich geen kookluchtjes in de rest van de woning konden verspreiden. Dat is iets waaraan mama haar gezin altijd weer herinnert!

Diezelfde regel geldt ook voor de badkamer. Want ook al is deze ruimte doorgaans fris en schoon, soms kunnen er ook een tijdje eerder onaangename geuren blijven hangen. Daarom worden nu al enige tijd geurfilters gebruikt in badkamers, die dit probleem aanpakken door op dezelfde manier te werken als de afzuigkap in de keuken. Gelukkig werken deze filters stiller dan de afzuigkap. In plaats van kookluchtjes af te voeren, zorgen ze ervoor dat onaangename toiletgeuren meteen bij de bron worden weggehaald, namelijk in de closetpot. Hierdoor blijft je badkamer altijd even aangenaam en fris ruiken.

En nog een kleine tip: om ervoor te zorgen dat de geurextractie-eenheid optimaal blijft werken, moet je de filter regelmatig vervangen. Opnieuw een regel die zowel voor de keuken als voor de badkamer geldt.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

Inspiratie-Tool


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.