AlbaOnderhoud en reiniging

Zo doet u het

Geberit AquaClean Alba

Korte en handige functionaliteitsvideo's leiden u door de schoonmaak en het onderhoud van uw AquaClean Alba. Het vrijwel niet-poreuze, extreem gladde oppervlak maakt een eenvoudige en efficiënte reiniging mogelijk. Om kalkaanslag te voorkomen, heeft Geberit ook een ontkalkingsprogramma geïntegreerd voor langdurige prestaties van de douche-wc.

Hoe maak ik mijn AquaClean proper?

Geberit Alba with quick release

Hier kan u kijken hoe eenvoudig het is om uw douche-wc schoon te maken door de wc-bril en het deksel samen met de quick release te verwijderen. Dit voorkomt ook dat aanslag zich ophoopt op de bevestigingen.

Het speciaal voor AquaClean ontwikkelde reinigingsmiddel is bijzonder milieuvriendelijk en verwijdert vuil, watervlekken en kalkvlekken. Het is geschikt voor het reinigen van de buitenkant van alle Geberit AquaClean modellen.

De douchekop reinigen

Geberit raadt aan om de douchekop regelmatig grondig te reinigen. Om dit te doen, maakt u de douche-arm gewoon los van het keramische apparaat en reinigt u deze afzonderlijk.

De douche-arm reiningen

Ontkalken

Je AquaClean Alba laat je weten wanneer je moet ontkalken door rood/blauw te knipperen op de afstandsbediening.

De Geberit Home App leidt je stap voor stap door het ontkalkingsproces. U hoeft alleen het Geberit ontkalkingsmiddel in de daarvoor bestemde opening te gieten en het ontkalkingsprogramma te starten.

Gebruik de douche-wc ongeveer 60 minuten niet tijdens het ontkalken.

Benodigdheden nodig?

Bestel eenvoudig verbruiksmaterialen en passende accessoires voor je douchewc in de Geberit Web Shop en laat ze direct bij je thuis afleveren.

Bezoek de Geberit Web Shop