Geberit AquaCleanKlantendienst

Wij zijn er voor u

Geberit heeft een sterke reputatie als het gaat over het leveren van betrouwbare en duurzame producten die voortdurend leveren. Als u vragen of suggesties hebt, of hulp nodig hebt bij een storing, staan we altijd klaar om u te helpen, online of per telefoon.
Zolang uw apparaat bij ons geregistreerd is, hoeft u zelfs geen aankoopbewijs te overleggen in geval van servicevereisten.

Contact

OPENINGSUREN
Maandag tot vrijdag: 07u30 - 12u00, 13u00 - 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten

CONTACT
Telefoon: 02 252 01 11
Email: aquaclean.be@geberit.com

Ongeëvenaarde Geberit-serviceAquaClean-service op afstand

De Geberit ondersteuning op afstand voor AquaClean douche-wc's is een uitzonderlijk efficiënte klantenservice. Bel naar de Geberit klantenservice en wij helpen u op afstand met directe toegang tot uw douche-wc. Dit betekent dat u kunt rekenen op snelle oplossingen wanneer er service nodig is, u hoeft niet te wachten op een afspraak op locatie.

Zo werkt ondersteuning op afstand:

  • Installeer de Geberit Home-app Geberit Home-app
  • Verbind uw douche-wc met de app
  • Bel de Geberit-klantenservice
  • Start ondersteuning op afstand in de app en volg de instructies op

u bent in goede handenMet Geberit

Nog niet besloten?

Bij de aankoop, installatie of verkoop van een douche-wc is vertrouwen altijd een doorslaggevende factor. Bij Geberit bieden we een uitgebreide en betrouwbare service met oplossingen op maat voor verschillende klantgroepen.

De ondersteuning die we bieden begint zelfs voor de aankoop. Als eindklant klikt u gewoon op de groene vakje voor de gemoedsrust dat Geberit u tijdens het hele aankoopproces zal ondersteunen. Het blauwe vakje biedt nuttige tips voor sanitaire professionals bij installatie en onderhoud. Het grijze vakje voorziet vakhandelpartners met tips, tricks en advies met betrekking tot verkooppraatjes en klantenondersteuning. ​

Wat uw rol ook is, bij Geberit bent u altijd in goede handen.