Referenties

Over de hele wereld worden Geberit producten en oplossingen gebruikt in allerlei soorten gebouwen. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante realisaties.

De Geberit nieuwsbrief “eView“ behandelt periodiek een actueel thema uit de bouwsector. Naast spectaculaire projectvoorbeelden biedt “eView“ interviews met architecten, bouwkundigen en ontwerpers en verdere achtergrondinformatie.

Gebouwd voor cultuur

Architectuur is kunst op zich. Kunst bouwen in dienst van culturele instanties vervult een dubbele missie. Het maakt ruimte voor andere kunsten en moet zelf als gebouw overtuigen. Spectaculaire voorbeelden van deze architecturale vrijzinnigheid zijn hier te vinden.

eVIEW: klein is fijn

Klein appartement? Geen probleem! Zelfs op een paar vierkante meter kunt u comfortabel wonen zonder in te boeten aan kwaliteit en design.

De selectie van Geberit referenties over het thema “Klein maar fijn“ volgt een nieuwe trend: Microwoningen. Want kleine woonruimte en goed design sluiten elkaar niet uit. Integendeel.

Architecturale delicatessen met Geberit-ingrediënten

Geberit producten en oplossingen zijn wereldwijd te vinden in allerlei soorten gebouwen. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante projecten.

eVIEW: dakafwatering Aan de top

Dit nummer van eView, de nieuwsbrief van Geberit over modern bouwen, biedt een vogelperspectief in de waarste zin van het woord: het gaat over de daken van interessante gebouwen over heel de wereld. De verscheidenheid aan dakconstructies kan nauwelijks groter zijn. En toch hebben alle objecten die hier aan bod komen iets gemeen: ze vragen een betrouwbaar en efficiënt dakafvoersysteem dat toch een maximale ontwerpvrijheid laat aan de architectuur. Het plaatsbesparende Pluvia afvoersysteem van Geberit dat op basis van onderdruk werkt, biedt hiervoor een ideale oplossing.