Geberit Pro De mobiele applicatie voor Android en iOS

De installateur kan het volledige productassortiment van Geberit in één oogopslag raadplegen. De Geberit ProApp voor smartphones biedt de professionele installateur een breed scala aan nuttige tools en informatie.

Alle functies in één oogopslag

Productidentificatie

Herkent alle ingebouwde spoelreservoirs sinds 1964.

Met de product-ID kunt u in één oogopslag zien welke oudere ingebouwde spoelreservoir zich achter de muur bevindt. De app herkent alle Geberit-inbouwreservoirs vanaf 1964 tot vandaag, evenals de Geberit urinoirsystemen sinds 1983. Eenmaal geïdentificeerd, kunnen alle reserveonderdelen of conversiesets voor de ingebouwde spoelreservoirs rechtstreeks in Geberit Pro worden opgeroepen.

Barcode en QR-codescanner

Lokaliseer snel productinformatie. De scanner voor QR-codes en barcodes linkt rechtstreeks naar verdere productinformatie, zoals installatiehandleidingen, overzichten van reserveonderdelen en andere productbeschrijvingen.

Product catalogus

Altijd beschikbaar om op elk moment te raadplegen. Blader snel en eenvoudig door de hele catalogus en vind alle productinformatie, installatiehandleidingen, enz. Die u meteen nodig hebt.

Reserveonderdelen

Vind snel het juiste onderdeel. De volledige catalogus met reserveonderdelen is altijd voor u beschikbaar. U kunt snel de bijpassende reserveonderdelen vinden en deze bestellen met het overeenkomstige nummer van reserveonderdelen.

Favorieten

Voeg uw eigen favorieten toe. U kunt nu veelgebruikte inhoud zoals producten, documenten of video's snel en eenvoudig ophalen door uw eigen bladwijzers toe te voegen.

Productherkenner – alle inbouwreservoirs sinds 1964

Met de productherkenner van de Geberit ProApp komt u er in een handomdraai achter welk ouder type inbouwreservoir zich in de wand bevindt. Alle Geberit inbouwreservoirs vanaf 1964 worden herkend. Na identificatie kunnen alle onderdelen of ombouwsets voor het inbouwreservoir rechtstreeks in de Geberit ProApp opgeroepen worden.

Download de Geberit Pro app voor Apple en Android