Geberit ProDe app voor installateurs

De installateur kan het volledige productassortiment van Geberit in één oogopslag raadplegen. De Geberit ProApp voor smartphones biedt de professionele installateur een breed scala aan nuttige tools en informatie.

Alle functies in één oogopslag

Productidentificatie

De app herkent alle Geberit reservoirs vanaf 1964 en urinoirbesturingen vanaf 1983. Binnen een paar seconde weet u welk inbouwreservoir in de muur zit. Alle Geberit inbouwreservoirs vanaf 1964 tot nu zijn terug te vinden. Na identificatie kunnen alle reserveonderdelen en ombouwsets worden opgeroepen en eventueel besteld worden via de Geberit Pro app.

Barcode en QR-codescanner

De scanner voor QR-codes en barcodes koppelt rechtstreeks naar verdere productinformatie zoals montage-instructies, reserveonderdelenoverzicht en andere productbeschrijvingen.

Product catalogus

Altijd tot je beschikking. Blader snel en gemakkelijk door de hele catalogus en u vindt direct de nodige productinformatie, montage-instructies etc.

Reserveonderdelen

Vind sneller het juiste reserveonderdeel. De volledige catalogus met reserveonderdelen van Geberit is altijd beschikbaar. U vindt snel de juiste reserveonderdelen en kunt deze bestellen met het reserveonderdeelnummer.

Favorieten

Stel uw eigen bladwijzers in. Veelgebruikte pagina's zoals producten, documenten of video's, zijn nu snel en gemakkelijk te vinden met de door u ingestelde bladwijzers.

Download de Geberit Pro app voor Apple en Android