Afspraak voor professionelenGeberit AquaClean Experience Center

Aanspreekvorm*
Voornaam*

Achternaam*

Bedrijf*

BTW nummer*

Straat + huisnummer*

Postcode*

Plaats*

GSM / Telefoonnummer*

E-mailadres*

De toonzaal in Meise bevat de badkamerseries: Geberit ONE, Geberit Acanto en Geberit Smyle. Daarnaast krijgt u ook technische informatie over technische producten zoals Geberit Duofix, Geberit GISeasy, Geberit FlowFit enz. U krijgt advies van Geberit experten ter zake, zij staan klaar om al uw vragen omtrent de Geberit producten te beantwoorden.

Toonzaal bezoeken
Datum en uur*

Een afspraak is enkel mogelijk op weekdagen. Het Geberit AquaClean Experience Center is niet geopend in het weekend, tijdens publieke feestdagen en het bouwverlof.

Ik ga ermee akkoord dat Geberit nv mijn hierboven verstrekte gegevens buiten mijn contact om voor marktonderzoek, reclame en analyse verwerkt en mij via de volgende door mij verstrekte contactgegevens informeert over actuele aanbiedingen, diensten, nieuws, acties en tips op het gebied van sanitaire producten:

Ik kan deze toestemming te allen tijde - ook gedeeltelijk - tegenover Geberit nv met werking voor de toekomst herroepen, in het bijzonder via de in de juridische vermeldingen (impressum) vermelde contactgegevens.