DANK U VOOR UW DEELNAME DE 6×6 DESIGN WEDSTRIJD IS VOORBIJ

Kopenhagen

Met een beetje geluk brengt u samen met een medegast een weekend door in het designhotel 'The Audo' in Kopenhagen - vlucht en verblijf inbegrepen. Alle deelnemers maken kans op prijzen ter waarde van in totaal EUR 10.000.

6 ontwerpers uit 6 landen - Denemarken, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Tsjechië - hebben elk een badkamer ontworpen met een oppervlakte van 6 m².

Over een paar dagen wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt!

De wedstrijd is voorbij en de stemmen worden momenteel geteld.

Alle 6 m² badkamerdesigns in een oogopslag

De creatieve breinen achter het ontwerp

Design 01 – BJERG Arkitektur A/S Denemarken

Geberit video-inhoud activeren

Uw huidige privacy-instellingen staan het gebruik van deze inhoud niet toe. Wilt u de cookie-categorie “Comfort/analyse” activeren? Voor meer informatie, zie de privacyverklaring.

Naam
BJERG Arkitektur A/S

Bedrijfsnaam
BJERG Arkitektur A/S

Functie
Architect

Specialisatie
3D-modellering, schetsen, ontwerp

Voor wie is de badkamer ontworpen?
Ons ontwerp is gericht op iedereen die op zoek is naar meer levenskwaliteit in het dagelijks gebeuren. Een ‘groene’ badkamer die rust en evenwicht in het dagelijkse badritueel kan brengen.

Waar ging het vooral om bij de uitwerking/inrichting?
Bijzondere nadruk werd gelegd op de zintuiglijke waarneming, oftewel op de integratie van licht, materialen en textuur. Wij hebben gekozen voor ongecompliceerde, gemakkelijk te reinigen producten die dankzij hun strakke oppervlakken een stijlvolle uitstraling hebben.

Waarom moeten we voor dit ontwerp stemmen?
Ons ontwerp biedt een sensueel aantrekkelijke ervaring. Het zorgt voor een goed begin en einde van de dag in een ontspannende omgeving. Het is een groen en tijdloos ontwerp dat rust en evenwicht in de dagelijkse badrituelen brengt.