Luxe in het Grand Hôtel

Het Grand Hôtel begrijpt dat het belangrijk is aan de hoge verwachtingen van zijn gasten te voldoen en dat het zichzelf voortdurend opnieuw moet uitvinden. Daartoe behoorden ook de installatie van Geberit AquaClean douche-wc's in het vijfsterrenhotel.

Het Grand Hôtel Stockholm, gelegen in het hart van de Zweedse hoofdstad, is al sinds 1874 een uitstekend adres voor internationale sterren, belangrijke festiviteiten en speciale gelegenheden.

Een nieuwe ervaring

Met de recente renovatie van 19 kamers en suites is het Grand Hôtel Stockholm erin geslaagd lokale en internationale invloeden samen te brengen. De kamers schitteren nu in een moderne Scandinavische stijl, perfect aangevuld met designelementen uit Zuid-Europa en India. Een bezoek aan de nieuwe kamers is nu een totaal nieuwe ervaring in vergelijking met de overige 300 kamers in het hotel. De muren van de kamer zijn voorzien van ingewikkelde, bloemrijke kunstfotografie en gestreept behang.

Het element water

De badkameruitrusting is ook perfect in overeenstemming met de luxe van het hotel. De badkamers zijn uitgerust met de nieuwste wc-technologie, zowel voor als achter de muur. Hier zijn Geberit AquaClean Mera en AquaClean Sela douche-wc's geïnstalleerd. Achter de muur bevindt zich het universele Duofix installatie-element. De hoogwaardige badkameruitrusting wordt gecompleteerd door de Sigma10 bedieningsplaten met waterbesparende spoel-stop-activering.

OVERZICHT

Fotogalerij

Abonneren op de nieuwsbriefvoor architecten en fans van architectuur

Pictures collage (© Geberit)

Geberit producten en oplossingen worden wereldwijd gebruikt in allerlei soorten gebouwen. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante projecten.

«eView», de referentienieuwsbrief van Geberit, behandelt periodiek een actueel thema uit de bouwsector. Naast voorbeelden van spectaculaire projecten biedt «eView» interviews met architecten, bouwkundigen en ontwerpers en verdere achtergrondinformatie.