Meer ruimte in kleine badkamers Dankzij plaatsbesparende producten

Monolith Plus zwart met Geberit ONE wc

Geberit Monolith sanitaire module voor wc's

De Geberit Monolith sanitaire module voor wc's blijkt een groot succes. Enerzijds wordt hij aangeprezen als designelement dat de badkamer een moderne toets geeft, anderzijds overtuigt hij ook door zijn slimme functies. De installatie vindt plaats zonder dat er muren of andere bouwkundige aanpassingen nodig zijn.

Alle sanitaire techniek - inclusief inbouwspoelreservoir, duospoeler en sifon - is in de elegante, gestroomlijnde module weggewerkt. De ruimte ziet er daardoor ruimer, ordelijker en moderner uit. Deze ruimtebesparende oplossing is niet alleen geschikt voor renovaties, maar ook in nieuwbouw. De Geberit Monolith sanitaire module is verkrijgbaar met frontbekledingen in verschillende kleuren, die gecombineerd kunnen worden met verschillende zijbekledingen.

Geberit Monolith

Wastafels voor alle badkamerafmetingen

Smalle afmetingen zijn niet alleen belangrijk op het toilet, maar ook bij wastafels die in kleine gastentoiletten worden gebruikt. Geberit biedt voor elke plattegrond de perfecte wastafel en bijpassende badkamermeubels met een indrukwekkende hoeveelheid opbergruimte.

Plaatsbesparende oplossingen

Badkamer renovatie met Geberit Monolith

Badkamer voor renovatie
Badkamer na renovatie

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.