Waar naartoe met al die spullen?

Waar hoort de tandenborstel thuis? Hoe zorg ik voor orde in de badkamer en hoe bewaar ik de spullen die ik dagelijks gebruik binnen handbereik? Belangrijke vragen die onze productontwikkelaars bezighouden. Wij hebben de praktijktest gedaan. Twee blogsters laten zien hoe de belangrijkste benodigdheden in de badkamer, bijvoorbeeld cosmetica, tandenborstels enzovoort, het best worden opgeborgen. En dat op een manier die waarborgt dat er voldoende ruimte is voor het hele gezin en dat er ook in grote gezinnen orde en structuur heersen in het badkamermeubilair.

Geberit Option spiegelkasten

Geberit video-inhoud activeren

Het moet praktisch zijn

Orde-expert Denise Colquhoun met haar blog ‘Fräulein Ordnung’toont ons waar zij de belangrijkste dingen in de badkamer zou plaatsen. Haar motto: alles moet praktisch opgeborgen zijn, maar er ook goed uitzien. Dus wordt alles ondergebracht waar het esthetisch mooi in de spiegelkast en het badkamermeubilair is opgeborgen. Zo heeft het hele gezin alles binnen handbereik.

Geberit video-inhoud activeren

Beauty-producten in de verf zetten

Voor beauty-blogster Steffi Hidber is het duidelijk: het moet niet alleen praktisch zijn, maar er ook goed uitzien. Zo zijn bijvoorbeeld douchegels megapraktisch, maar niet decoratief. Die worden in de kast opgeborgen, maar de propjes watten zien er in een passende pot nog mooi uit en worden zichtbaar geplaatst. Voor haar is het decoratieve aspect dus belangrijker.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer