Pleidooi voor het bad

Wit bad Geberit Soana

De trend is duidelijk: douches, vooral inloopdouches, hebben het goede oude bad grotendeels vervangen. Bijna net zo snel als de populariteit van de ene optie stijgt, neemt die van de andere optie af.

Maar eigenlijk kan geen enkel ander sanitair product tippen aan een bad. Als echte wellnessoase is het bad het symbool bij uitstek van de lichaamscultuur. Cleopatra baadde tenslotte in melk, ze nam er geen douche mee.

Wie niet Cleopatra heet en maar één badkamer heeft, kiest best gewoon voor de klassieke optie: een bad met douchesproeier en douche-afscheiding. Bij meer ruimte hoeft men natuurlijk niet te kiezen en kan men ook een vrijstaand bad in overweging nemen.

Maar let op: meer ruimte hoeft niet te betekenen dat men zich moet laten verleiden door een groter bad. Het is geen toeval dat de standaardgrootte van een bad meestal 175 x 70 of 75 centimeter is. Want het bad moet worden afgestemd op de eigen lichaamsgrootte en passen zoals een schoen.

Eén detail moet daarbij nog in acht worden genomen, en het is op lange termijn zeker belangrijk: de afvoerbediening. Bij het proefzitten (net zo belangrijk als het passen van een paar schoenen) moet erop worden gelet dat deze in geen geval in de weg zit en zo het badplezier zou kunnen bederven.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer