Opruimen zonder emotie

Caroline Bamert is een experte op het gebied van opruimen; zij weet dan ook als geen ander wat het betekent om zaken weg te doen. Jarenlang houdt ze zich al bezig met onderwerpen zoals opruimen en rommel wegdoen, waarover ze seminaries voor bedrijven en workshops voor privépersonen organiseert. In een kort filmpje legt ze uit waarom de badkamer de perfecte plaats is om te starten, en waarop je bij badkamermeubilair moet letten om een warboel te vermijden of al van bij de start te veel te willen opbergen.

Kijk niet achterom

Voor Caroline Bamert is de badkamer geen plaats voor sentimentaliteit. Decoratie kan een positieve invloed hebben, dat is zeker. Maar een gevoel van orde is van veel groter belang. Een emotionele band krijgt u met een badeendje, niet met een tube douchegel. Als gevolg daarvan voelt u zich niet erg emotioneel tegenover de spullen in een badkamer, en de ruimte heeft over het algemeen praktische opbergmogelijkheden zodat spullen opbergen kinderspel is.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer