Hier is het aangenaam zitten

Er zijn van die dagen waarop men zich niet helemaal goed voelt. Men voelt zich slapjes en heeft het gevoel dat men wankel op de benen staat. Kent u dat gevoel? Vaak ligt het gewoon aan de vorm van de dag, en kan zelfs douchen een kleine uitdaging vormen.

Geberit badkamer met zitmogelijkheid

Zitmogelijkheid in de douche

Afwisselend warm en koud douchen, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd, kan dan soms wonderen doen.

Met een inloopdouche, een optimalisatie van het bodemmateriaal en de inbouw van een doucheklapstoel kunnen comfort en veiligheid in de douche worden verbeterd. Doucheklapstoeltjes kunnen naar wens vast worden geïnstalleerd, in de hoogte verstelbaar zijn of als mobiele inhangoplossing worden voorzien. Ze zijn belastbaar en nemen dankzij de geïntegreerde klapfunctie weinig plaats in. Ook een tegen kantelen beveiligd krukje kan dienst doen, zolang het geschikt is voor natte ruimtes.

Douche met betegelde zitbank

Een krukje kan zeer praktisch zijn

Het is niet alleen heerlijk ontspannend om te genieten van het warme douchewater terwijl u zit; een krukje in de douche kan ook comfortabel worden gebruikt als voetsteun, bijvoorbeeld bij het scheren van de benen of om een Kneippkuur met afwisselend warm en koud water uit te voeren.

Toegegeven, een doucheklapstoel of -krukje zijn niet bepaald designobjecten. Een in de douche geïntegreerde douchebank is een passend alternatief voor de klassieke zitmogelijkheden. Mits de juiste keuze wat betreft materiaal en kleur kan ze perfect in het totaalbeeld worden geïntegreerd. Bovendien biedt een bank meer zitruimte of ruimte voor accessoires.

Advies in de speciaalzaak

Als u een zitmogelijkheid in uw toekomstige douche overweegt, bevelen wij u aan om een afspraak te maken voor een adviesgesprek bij een speciaalzaak in uw buurt. Daar krijgt u het beste advies.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer