Het gastentoilet als visitekaartje

Kleine handwasbak voor het gastentoilet van Geberit Citterio

Bij de inrichting van het gastentoilet hebt u uw goede smaak bewezen. Aangename kleuren en materialen van hoge kwaliteit, een ruim bemeten wastafel met sobere muurkraan, een grote spiegel, sfeervolle verlichting en een muisstille ventilatie zorgen voor een optimale omgeving waar uw bezoekers zich goed zullen voelen. Wie op zoek is naar net dat ietsje méér voor zijn gasten (en voor zichzelf), kan een douche-wc laten inbouwen. Nog meer punten kunt u als gastheer of -vrouw scoren met de volgende details:

  • Een vrije kledinghaak voor een jasje of trui
  • 2 à 3 reserverollen zacht wc-papier
  • Een droge en schone wc-borstel
  • Voldoende vloeibare zeep of een stuk handzeep
  • Een stapel schone kleine handdoekjes en een wasmand
  • Een leeg klein vuilnisbakje met deksel

Oude tijdschriften, geurstokjes en stoffige gedroogde bloemen laat u beter achterwege. Ook goedbedoelde gebruiksinstructies voor het kleinste kamertje maken niet de beste indruk. Als er daarentegen ruimte is voor een vaas met verse snijbloemen, kan dat een aangename verrassing zijn voor uw gasten.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer