Dit verwachtte u niet

De bedieningsplaat is het belangrijkste element in de spoeltechnologie. Ze heeft in de eerste plaats een praktische functie: ze activeert de spoeling (de grote knop geeft een sterkere spoeling, de kleine knop een geringere spoeling) en zorgt voor een vlotte toegang tot het mechanisch gedeelte dat achter de plaat verborgen zit. Hierdoor zijn de eventueel noodzakelijke onderhoudsbeurten en reparaties makkelijk uit te voeren. Maar er is meer. Dankzij haar aanpasbaarheid kan u nagenoeg gegarandeerd een uniek element toevoegen aan iedere badkamer. Bijvoorbeeld:

Een voorbeeld van naadloze integratie

Bedieningsplaat Omega60

Minimalistisch, eenvoudig, duidelijk: bedieningsplaten zoals de Omega60 zetten een stap terug en zorgen voor duidelijkheid en rust in uw badkamer. En die stap terug kan u letterlijk nemen bij de Omega60, want deze plaat wordt gelijk met de betegelde wand gemonteerd.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen voor de Geberit Advies pagina

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer