Vier tips voor meer luxe in de badkamer

Drukte en stress beheersen onze werkdagen en ons privéleven. Tijdens een vergadering zijn we al bezig met het organiseren van de volgende en als we 's avonds een film bekijken, scrollen we tegelijkertijd door onze Instagram-feed. De hoogste tijd om even aan de drukte te ontsnappen, en wat is er dan beter dan een heerlijk ontspannen sfeer in de badkamer?

Wellnessbadkamer van Geberit

Tip nr. 1: Badkamermeubilair van hoge kwaliteit

Een mooie badkamerinrichting van hoge kwaliteit is de basis voor een gezellige sfeer. Als alle details bij elkaar passen, zorgt het interieur voor de perfecte start van de dag en 's avonds voor een aangename thuiskomst. Aantrekkelijke oplossingen voor bergruimte bieden optimaal comfort en veranderen zelfs kleine badkamers in een echte wellnessoase.

Alle Geberit badkamerseries in een oogopslag

Tip nr. 2: De douche-wc

Een wc is een voorwerp dat we elke dag gebruiken, zonder erbij stil te staan. Maar eendouche-wcis veel meer dan een gewoon gebruiksvoorwerp, want hij zorgt onder andere voor een heel nieuw gevoel van frisheid en zuiverheid. Met een douche-wc kan een toiletbezoek gepaard gaan met bijzondere wellnessmomenten.

Geberit AquaClean

Tip nr. 3: Verwarmde spiegel

Stelt u zich voor dat u 's ochtends na een aangenaam warme douche voor de wastafel gaat staan om u te scheren of op te maken, maar dat de spiegel helemaal is beslagen. U kunt hem natuurlijk met de föhn droogblazen of met een handdoek droogwrijven, maar dat is niet erg handig. Als u wilt dat uw spiegel bij het douchen niet meer beslaat, hebt u een verwarmbare spiegel nodig (link naar de productpagina badkamerspiegels).

Tip nr. 4: Accessoires

Voor eenaangename sfeerin de badkamer kan in een handomdraai worden gezorgd: kaarslicht, aangename geuren, een zacht muziekje of bloemen en planten toveren uw badkamer om tot een sfeervolle wellnesszone.