BRANDSCHOON TOT IN DE KLEINSTE HOEKEN

De badkamer schoonmaken wordt makkelijk

Een stijlvol design en slimme functies zijn belangrijk voor een badkamer, maar voor de gebruiker moet ze uiteraard ook schoon zijn. Zorg voor een vlekkeloze badkamer met enkele eenvoudige trucs.

 • Vlot toegankelijk
  Wanneer je je badkamerbenodigdheden in dozen verzamelt, kunnen deze makkelijk opgeborgen worden, waardoor je je badkameroppervlakken snel en makkelijk kan reinigen. Of nog beter: gebruik handige opbergdozen om de beschikbare plaats in je badkamermeubelen optimaal te kunnen benutten.
 • Snel leeggemaakt
  De toiletborstelhouder moet even schoon zijn als de toiletborstel zelf; water dat in de houder achterblijft, zal immers snel een onaangename geur verspreiden. Met andere woorden: dit soort producten moet eenvoudig zijn, alsook makkelijk en veilig schoon te maken.
 • Spoeling
  Onderhoud de afvoerbuizen, ook als ze niet zichtbaar zijn in de badkamer. Vuil kan zich snel afzetten in sifons of op keramische oppervlakken, waardoor ze moeilijker schoon te maken zijn. Om dit te vermijden, moet je ze regelmatig met voldoende water spoelen.
 • Vaker schoonmaken
  De voegen rond het toilet en de wastafel zijn de belangrijkste plaatsen waar vuil, kiemen of urinespatten terechtkomen. Hierdoor kunnen zich onaangename geuren ontwikkelen. Om dit te voorkomen, dien je het toilet en de wastafel regelmatig schoon te maken, en vergeet daarbij niet af en toe ook de voegen schoon te maken.

Badkamerproducten

Badkamerproducten

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

Inspiratie-Tool


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.