BRANDSCHOON TOT IN DE KLEINSTE HOEKEN

Reinigen van de Geberit Sigma20 bedieningsplaat

Een stijlvol design en slimme functies zijn belangrijk voor een badkamer, maar voor de gebruiker moet ze uiteraard ook schoon zijn. Zorg voor een vlekkeloze badkamer met enkele eenvoudige trucs.

 • Vlot toegankelijk
  Wanneer u uw badkamerbenodigdheden in dozen verzamelt, kunnen deze makkelijk opgeborgen worden, waardoor u uw badkameroppervlakken snel en makkelijk kan reinigen. Of nog beter: gebruik handige opbergdozen om de beschikbare plaats in uw badkamermeubelen optimaal te kunnen benutten.
 • Snel leeggemaakt
  De toiletborstelhouder moet even schoon zijn als de toiletborstel zelf; water dat in de houder achterblijft, zal immers snel een onaangename geur verspreiden. Met andere woorden: ze moeten eenvoudig, gemakkelijk en veilig te reinigen zijn.
 • Spoeling
  Onderhoud de afvoerbuizen, ook als ze niet zichtbaar zijn in de badkamer. Vuil kan zich snel afzetten in sifons of op keramische oppervlakken, waardoor ze moeilijker schoon te maken zijn. Om dit te vermijden, moet u ze regelmatig met voldoende water spoelen.
 • Vaker schoonmaken
  De voegen rond de wc en de wastafel zijn de belangrijkste plaatsen waar vuil, kiemen of urinespatten terechtkomen. Hierdoor kunnen zich onaangename geuren ontwikkelen. Om dit te voorkomen, dient u de wc en de wastafel regelmatig schoon te maken, en vergeet daarbij niet af en toe ook de voegen schoon te maken.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Producten voor meer hygiëne in de badkamer

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer