Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken, stemt u hiermee in. U kunt hierover meer informatie vinden in onze privacyverklaring .

OK
Geberit België

We delen onze kennis

Opleidingen 2020

Alle geplande opleidingen worden uitgesteld tot na 21/09

De AquaClean opleidingen van 27/5 en 24/6 zullen wel plaatsvinden.

Algemene voorwaarden

Onze opleidingen worden u gratis aangeboden.

Het aantal deelnemers is beperkt, inschrijven is noodzakelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen behoudt Geberit zich het recht de cursus te annuleren. In dit geval zullen wij u eventuele alternatieven voorstellen.

Bij inschrijving verstuurt Geberit een voorlopige bevestiging. De definitieve bevestiging ontvangt u +/- 10 dagen voor de respectievelijke cursusdatum.

Het aantal aanvragen overstijgt ons aanbod. Om iedereen de kans te geven een opleiding te volgen wordt het aantal beperkt tot 2 opleidingen per jaar en per bedrijf.

Mocht u toch niet kunnen deelnemen aan de opleiding dient u ons uiterlijk 2 werkdagen voor de cursusdatum schriftelijk te verwittigen.

Zo vermijdt u een factuur voor administratiekosten, zijnde 50 euro per persoon per cursusdag.

Het Geberit opleidingscentrum is erkend door het Constructiv en Volta. De loonkost van de cursist wordt quasi volledig door deze organisaties gedragen. Contacteer tijdig het Constructiv / Volta–kantoor van uw regio. Meer informatie vindt u terug op www.constructiv.be of www.volta-org.be.