Wastafelmeubel configuratorPas uw wastafelmeubel aan

Creëer in slechts vijf eenvoudige stappen online uw eigen, individuele wastafelmeubel ruimte die niet alleen past bij uw stijl, maar ook bij de ruimte die u nodig heeft. Ontdek de uitgebreide designmogelijkheden van de Geberit ONE badkamerserie tijdens uw eerste badkamerplanning.

Dompel u visueel onder in uw droombadkamer en kies met de Geberit online configuratietool de afzonderlijke componenten zoals wastafelkeramiek, badkamermeubels en spiegelkasten die perfect bij uw stijl passen. Creëer een gevoel van functionele en esthetische eenheid door uw keuze van keramiek, kraan, en wastafelmeubel of wastafelplaat.

Dankzij de 3D-graphics kunnen gebruikers hun keuzes vanuit verschillende hoeken bekijken, waardoor ze een realistisch beeld krijgen van de gehele wastafelmeubel ruimte. Aanvullende informatie over de geselecteerde functies wordt ook weergegeven.

U kunt uw individuele badkamerplannen opslaan, met anderen delen of zelfs direct afdrukken om ze met uw sanitairspecialist te bespreken en tot leven te brengen.