Nieuwe zoekfunctie in de Online Catalogus

Onze nieuwe zoekfunctie brengt u in een mum van tijd waar u moet zijn. Wij hebben de zoekfunctie voor volledige tekst verbeterd, zodat de zoekresultaten die u krijgt geschikt zijn en in de juiste volgorde worden weergegeven. Voor uw gebruiksgemak hebben we ook de filterfuncties uitgebreid. Met name in gevallen waarin er meerdere zoekresultaten mogelijk zijn, helpen filters u om uw zoekopdracht nog verder te verfijnen. Door te klikken op het artikel waarin u geïnteresseerd bent, komt u direct in de detailweergave.

Maak gebruik van de intelligente zoekfunctie

Maak gebruik van de intelligente zoekfunctie

Vanaf het begin streven wij ernaar u te helpen het artikel te vinden dat u zoekt. De automatische aanvulfunctie betekent dat onze zoekfunctie al begint te zoeken als u de term nog in het zoekveld typt. Vaak gezochte termen worden hier weergegeven om u te helpen. Wij stellen ook maximaal vijf producten en onderdeeltabellen voor die aan uw zoekopdracht voldoen.

Verdere nuttige informatie over het product zal in het zoekoverzicht voor u worden vermeld, zodat u zeker weet dat het is wat u zoekt.

Zoekresultaten verfijnen

Zoekresultaten verfijnen

Sommige zoektermen genereren een groot aantal resultaten. Te veel zelfs. Wij begrijpen dat u niet door ontelbare zoekresultaten wilt klikken, en daarom begint onze zoekfunctie met u de resultaten te tonen die het beste bij uw zoekopdracht passen.

Wij hebben ook onze filterfuncties uitgebreid om u te helpen zo snel mogelijk het juiste product te vinden. Deze helpen u uw zoekopdracht te verfijnen en verder te verkleinen. In de toekomst zult u kunnen filteren op subcategorieën of andere criteria die overeenkomen met uw zoekopdracht.

In de zoeklijst vindt u al meer informatie over de artikelen, wat nog een functie is om u te helpen snel het juiste artikel te vinden.

Zoek artikelen via de navigatie optie

Zoek artikelen via de navigatie optie

In plaats van de klassieke zoekfunctie te gebruiken, kunt u via de catalogus-navigatie ook direct naar een productcategorie gaan. De verschillende subcategorieën en de nieuwe filterfuncties zijn ook in deze weergave beschikbaar, zodat u in een handomdraai het artikel vindt dat u nodig hebt.

Probeer het zoeken nu uit in de Online Catalogus