Net zo schoon als je handen wassenAlleen met water wordt het echt schoon

Water is een integraal onderdeel van onze dagelijkselichaamsverzorging. Water reinigt zacht en toch grondig.

Omdat papier nooit het zuivere gevoel van water kan evenaren, voelt niemand zich helemaal schoon na een toiletbezoek. Dat heeft een grootschalig onderzoek aangetoond.

EenGeberit AquaClean douche-wc zorgt op comfortabele wijze voorreinheid en welzijn en geeft de gebruiker met één druk op de knop dehele dag een verzorgd, fris en zelfbewust gevoel.

Het feit dat je na het gebruik van een Geberit AquaClean douche-wc wél een intens gevoel van frisheid ervaart is gewoon fantastisch!

5 redenen voor een Geberit AquaClean

1. Perfecte hygiëne

Water is onontbeerlijk voor onze hygiëne en ons welzijn. Het is het beste middel om zich grondig en zacht te reinigen. De huid wordt niet geprikkeld of belast met chemicaliën. Wie zich na het toiletbezoek met water reinigt, is schoon en voelt zich elke keer opnieuw zo fris als na een douche.

2. Zachte reiniging

Wie zou vuile handen alleen met papier wassen of een douche vervangen door droge reiniging? Niemand natuurlijk. Omdat de huid in de intieme zone zeer gevoelig is en er talloze zenuwen doorlopen, adviseren experts waar mogelijk met water te reinigen. Water is het zachtste en grondigste reinigingsmiddel dat er bestaat.

3. Puur welzijn

Streven naar meer welzijn en een gezond zelfbewustzijn behoren tot de moderne levensstijl. Wanneer men zich goed voelt in zijn vel, straalt men dit ook uit. Daarbij speelt de persoonlijke hygiëne een doorslaggevende rol. Een Geberit AquaClean schenkt ons de hele dag lang een fris en schoon gevoel, wat ons zichtbaar meer zelfvertrouwen geeft.

4. Levensveranderend

Als u eenmaal deze nieuwe vorm van lichaamsverzorging hebt ontdekt, zal u nooit meer zonder willen. Circa 90% van onze klanten* zijn tevreden of zeer tevreden over Geberit AquaClean. Een Geberit AquaClean opgeven, is reeds na enkele toepassingen onmogelijk.

*Geberit klantenenquête uit 2020 in Europa met 5.884 deelnemende AquaClean-klanten

5. Absoluut trendgevoel

In het Midden-Oosten en in grote delen van Azië is reiniging met water vanzelfsprekend. Reeds twee derde van de wereldbevolking reinigt zich met water – en die tendens stijgt nog. Ook in Europa wordt het steeds populairder.
Wist je dat... ...de douche-wc een Zwitserse uitvinding is. Geberit heeft al lang geleden het belang van hygiëne en zuiverheid ingezien en introduceerde reeds in 1978 de eerste wc met douchefunctie.

Welke douche-wc past bij mij?

Geberit AquaClean Mera

De AquaClean Mera is het optimale model voor iedereen die zich met een extra portie wellness wil verwennen.

Meer info over de Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Sela

Deze douche-wc in puristisch-elegant design bekoort met zijn hoogwaardige materialen en is geschikt voor de smaakvolle estheticus.

Meer info over de Geberit AquaClean Sela

Geberit AquaClean Tuma

Het model Tuma is ideaal voor iedereen die veel waarde hecht aan een uitgebalanceerde prijs-prestatieverhouding.

Meer info over de Geberit AquaClean Tuma