Wettelijke waarborg

Geberit AquaClean biedt 3 jaar garantie op alle onderdelen

Kwaliteit en betrouwbaarheid met een keurmerk. Sinds 1 juli 2010 dragen alle Geberit AquaClean-modellen de merkbelofte ook visueel: op het wc-deksel van elk product vermeld een zegel de boodschap "+1".

Geberit verlengt de producentengarantie van twee jaar met 12 maanden naar drie jaren. Geberit garandeert dat een Geberit AquaClean drie jaar lang vrij van materiaal- en productiefouten zal zijn. Gedurende de eerste twee jaar zorgt Geberit voor kosteloze reparatie of vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar levert Geberit de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen.

Uw voordeel: voor het derde jaar bieden wij uitsluitend garantie, wanneer het product door een sanitairinstallateur geïnstalleerd wordt. Daarmee profiteert u als zelfstandige ondernemer net als uw klanten van de kracht en betrouwbaarheid van het merk Geberit AquaClean.

Om aanspraak te kunnen maken op de garantie, moet binnen 90 dagen na installatie het met het apparaat meegeleverde garantiebewijs incl. serienummer ingevuld en naar Geberit opgestuurd worden. Nog eenvoudiger: de onlineregistratie op www.geberit-aquaclean.be/nl_be/home.html

Download eindgebruikergarantie Geberit AquaClean

Wat u eraan heeft, wanneer wij de garantie verlengen.
Wij zijn zo overtuigd van onze knowhow en de daaruit resulterende kwaliteit van alle Geberit AquaClean wellnesstoiletten dat wij de garantie verlengen. Dit door Geberit geuite vertrouwen, dient u de zekerheid te geven dat u een sterke partner aan uw zijde heeft. Uw competentie als vakkundig persoon wordt ondersteund door de verlengde garantietijd voor reserveonderdelen.


Waar vindt u het serienummer?

Op de "eindconsumentdocumenten" bevindt zich een sticker met het serienummer die verwijderd kan worden en op het garantiebewijs geplakt kan worden. Het serienummer kan natuurlijk ook met de hand ingevuld worden.


 

Hoe ziet het serienummer eruit?

  • Het serienummer bestaat uit 14 karakters en is samengesteld uit letters en cijfers.
  • Voorbeeld Geberit AquaClean 8000plus, UP, wandhangend
  • Voorbeeld serienummer: EB1005EU138456