Eenvoudig en permanent aangesloten

Geberit lasgereedschappen

Lichtere machines, gereedschappen snel vervangen

Geberit heeft deze machines in een totaal nieuw kleedje gestoken zonder toegevingen te doen op hun legendarische robuustheid. Er werd speciaal aandacht geschonken aan de bediening en de omschakeling van de machines van de ene buisdiameter naar de andere.

Eenvoudig en efficiënt gebruik

De Geberit elektrolasmachine ESG 3 kan worden gebruikt voor alle maatvoeringen tot DN 300 en kan tot drie elektrolasmoffen tegelijk lassen. Een afstandsbediening maakt het werk eenvoudiger. Dankzij de ingebouwde overspanningsbeveiliging is ook gebruik met een generator mogelijk.


Goed uitgekiende, betrouwbare machines voor professionals

Geberit PE en Geberit Silent-db20 buizen en fittingen kunnen aan elkaar worden gelast. Stomplassen en elektrolasmoffen zijn daarvoor perfect geschikt. Geberit biedt daartoe een assortiment moderne, zeer efficiënte lasgereedschappen aan.

Tijd besparen op de bouwplaats en in de workshop

De stomplasmachines Universal en Media zijn makkelijk bedienbaar en kunnen snel worden omgebouwd. Dankzij hun bijna legendarische robuustheid zijn ze perfect geschikt voor prefab in de workshop en voor gebruik op de bouwplaats.


Onderhoud en herstellingen

De Geberit gereedschappen zijn werktuigen bedoeld voor professioneel gebruik. Desondanks hun kwalitatieve karakter zijn deze, net zoals alle gereedschappen, onderhevig aan slijtage. Om u een feilloze werking van de gereedschappen te verzekeren én voor uw veiligheid, raadt Geberit een regelmatig onderhoud van de toestellen aan.

Neem hiervoor rechtstreeks contact op met onze servicepartner voor onderhoud en herstellingen van lasmachines, elektrolasapparaten, perstoestellen, persklemmen, tussenklauwen en perskettingen.

Omicron bvba
Grote Steenweg 116
B-3454 Geetbets (Rummen)
T +32 (0) 11 58 43 50
F +32 (0) 11 58 83 94
info@omicron-weldingtechnology.com