Betrouwbaar, efficiënt, stil

Geberit huisafwatering

Europese marktleider voor huisafwatering
Niet alleen in de sanitairtechniek, ook in de huisafwatering is Geberit de marktleider in Europa. Daarvoor investeert de onderneming voortdurend in het optimaliseren van bestaande systemen en het ontwikkelen van nieuwe technologieën en producten.

Grote competentie bij geluidsisolatie en brandpreventie
Geberit heeft een uniek laboratorium voor bouwfysica. Hier worden afzonderlijke componenten en hele afwateringssystemen getest op hun hydraulische, akoestische en statische eigenschappen. Zo kan bijvoorbeeld de geluidsoverdracht van afvalwaterleidingen over een aantal etages onder realistische omstandigheden getest en voor geluidisolatie geoptimaliseerd worden. Op het gebied van brandpreventie werkt Geberit nauw samen met externe keuringsinstituten om prototypen aan realistische tests te onderwerpen en serieproducten te certificeren.

Voor elk bouwwerk de juiste afwatering
Op grond van eigen onderzoek en ontwikkelingen en de ervaringen van klanten biedt Geberit voor vrijwel alle aspecten van de huisafwatering de passende oplossingen aan – van voor brandpreventie en geluidsisolatie geoptimaliseerde installatie in een- en meergezinshuizen en afvoersystemen voor flatgebouwen tot en met speciale oplossingen voor industrie en handel.