Compleet pakket voor wc's

Geberit wc-systemen

Geberit wc-systemen: als alles perfect moet kloppen
Geberit wc-systemen bieden alles wat de sanitaire installateur nodig heeft voor een veilige en economische installatie. Van opbouw- en inbouwreservoirs, slimme spoeloplossingen en waterbesparingsystemen tot sanitaire modules bekroond met designprijzen biedt Geberit haar spoeltechnologie met de perfectie tot in de details. Geberit AquaClean, de wc die u met water reinigt, zet vandaag al de nieuwe trend voor hygiëne en lichaamsverzorging in de badkamer.

Complete oplossingen waarbij alles gewoon klopt
Samen met de Geberit bedieningsplaten, die in veel aantrekkelijke designlijnen en oppervlakversies verkrijgbaar zijn, ontstaan er complete oplossingen voor de wc, waarbij design, functie en economisch gebruik perfect bij elkaar passen.


Geberit inbouwreservoirs bewijzen al meer dan 40 jaar wereldwijd hun betrouwbaarheid en zijn in miljoenen exemplaren in gebruik. Ze zetten maatstaven bij de waterbesparing. Geberit opbouwreservoirs completeren de wc-systemen. Met waterbesparingstechnieken zorgt Geberit ervoor dat oudere modellen op een eigentijdse manier het watergebruik kunnen verminderen.


Hier komt u meer te weten over inbouwreservoirs
Hier komt u meer te weten over opbouwreservoirs
Hier komt u meer te weten over vlotterkranen en spoelventielen


Geberit AquaClean, de wc die de gebruiker met water reinigt, brengt een nieuwe dimensie van frisheid in badkamers en sanitaire ruimtes.


Hier komt u meer te weten over Geberit AquaClean


Met de voor zijn design bekroonde Geberit Monolith sanitairmodule voor de wc volgt Geberit nieuwe wegen op het gebied van badkamerdesign. Of het nu om nieuwbouw of om badkamerrenovatie gaat – de goed gevormde module kan snel en makkelijk door één sanitairinstallateur ingebouwd worden.


Hier komt u meer te weten over Geberit Monolith


Geberit bedieningsplaten zorgen voor een perfecte afsluiting van de badkamerinstallatie en zijn in veel aantrekkelijke designlijnen verkrijgbaar, passend bij urinoirstuursystemen en afdekplaten.


Hier komt u meer te weten over bedieningsplaten