Een perfect pakket

Geberit bedieningsplaten voor wc

Geberit Duofix achter de wand

Geberit levert betrouwbare, discrete achter-de-wand oplossingen die perfecte functionaliteiten, uitstekend comfort en maximale duurzaamheid garanderen. De bedieningsplaten zijn het enige deel van het inbouwspoelreservoir die de gebruiker kan zien. Een groot aantal spoelsystemen zijn beschikbaar, waardoor het mogelijk is om het juiste product voor een bepaalde toepassing of voor speciale bouwsituaties te vinden. Om het gemakkelijker maken om de bedieningsplaten aan het juiste spoelreservoir aan te passen, hebben ze elk een "familienaam" gekregen die ze delen met de spoelreservoirs: Sigma en Omega.


Sigma assortiment

Het Geberit Sigma inbouwspoelreservoir is een geweldige all-round oplossing die bij elke standaard toepassing kan worden gebruikt. De bijpassende bedieningsplaten voor Sigma spoelreservoirs bieden een heel assortiment aan innovatieve functies.


Omega assortiment

Geberit Omega is zeer veelzijdig en de perfecte keuze voor speciale ruimteontwerpen. Het Omega assortiment wordt geleverd in drie mogelijke inbouwhoogtes, bieden een assortiment aan montageopties voor de spoelactivering, en omvat een ultra-kleine, elegante bedieningsplaat.