Comfort verzekerd

Geberit bedieningsplaten met innovatieve functies

Sigma40 geurafzuiging

Geurextractie

Vlot ademhalen: Geberit DuoFresh zorgt voor frisheid in de badkamer door onaangename geuren direct in de wc-pot te onttrekken voordat ze de kans krijgen om zich te verspreiden. De geurextractie, die eenvoudig te gebruiken is, wordt gestart bij het aanraken van een knop en schakelt automatisch uit.


Sigma80 comfortfunctie

Zonder aanraking

Geberit bedieningsplaten verbeteren uw badkamermilieu door comfortabele, state-of-the-art sanitaire functies toe te voegen. De bedieningsplaten gebruiken touch-free mechanismen, elegante kleuren geven de ruimte sfeer, en ongewenste geuren worden efficiënt geëlimineert.


Omega60, verzonken

Verzonken

Alleen het wezenlijke: verzonken Geberit bedieningsplaten liggen gelijk met het muuroppervlak, voorkomen verstoring in de harmonie van het ontwerp. Hun minimalistische elegantie stelt hen niet alleen in staat om zich prachtig aan de nieuwste ontwerptrends aan te passen, maar ze zijn ook de perfecte keuze voor zelfs het meest stijlvolle badkamermeubilair.


Sigma70, soft-touch

Soft-touch

Dankzij de soft-touch-toetsen is slechts een zachte aanraking nodig om een uitzonderlijk stille spoeling tot stand te brengen - gegarandeerd dat iedereen rustig kan blijven slapen.


Sigma50 inzetdeel

Wc-blokjeshouder

Niets kan eenvoudiger zijn: Gewoon de Geberit bedieningsplaat openklappen, het wc-blokje in de wc-blokjeshouder leggen, en sluiten. De als optie verkrijgbare wc-blokjeshouder is compatibel met alle Geberit bedieningsplaten van het Sigma assortiment.