Maatstaf voor spoeltechniek

Geberit inbouwspoelreservoirs

De klassieker van de moderne badkamerinstallatie

Geberit inbouwreservoirs zijn klassiekers van de moderne badkamerinstallatie en er zijn sinds meer dan 40 jaar wereldwijd miljoenen exemplaren in gebruik. Ze staan bekend om hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid. Elk reservoir wordt voor de aflevering op dichtheid getest. De gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen gedurende 25 jaar zorgt voor zekerheid op lange termijn. Naar keuze met 2-knops-spoeling, spoel-stop-functie of een grote spoelhoeveelheid. Het Geberit inbouwreservoir Sigma 12 cm (UP320) kan zelfs tot 4,5 liter worden begrensd en is daarmee voorbeeldig qua waterverbruik en krijgt op het WELL-label een zeer goede beoordeling.

Voorbereid voor de toekomst van de badkamer

De elementen voor wc's hebben een mantelbuis voor de wateraansluiting van Geberit AquaClean apparaten. Hiermee kunt u op elk moment Geberit AquaClean, de wc waarmee de gebruiker met water wordt gereinigd, installeren. Enkele elementen voor wc's zijn ook uitgerust voor de geurafzuiging Geberit DuoFresh, die luchtjes direct in de wc-keramiek opneemt en elimineert.

Beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen

Geberit inbouwreservoirs zijn verkrijgbaar voor de installatiesystemen Geberit Duofix, Geberit GIS en Geberit Sanbloc. Er zijn uitvoeringen voor de bedieningsplaten Geberit Sigma, en Geberit Omega. Ze kunnen met bijna alle gangbare wc-keramieken gecombineerd worden.


Geberit inbouwspoelreservoir

1

Een geschikt model voor elke bouwsituatie

Geschikt model

Of het nu voor lichte wanden, metselwerk, nieuwbouw of renovatie is: met Geberit Duofix, Geberit Kombifix, Geberit GIS en Geberit Sanbloc installatiesystemen, vindt u altijd de juiste oplossing om een inbouwspoelreservoir te plaatsen. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u zelfs in ongewene bouwsituaties een oplossing voor handen heeft.

2

Kwaliteit in de muur

Duurzaam polyethyleen

De inbouwspoelreservoirs van Geberit worden gemaakt uit duurzaam polyethyleen (PE). Ze worden gemaakt uit een stuk, zonder naden. Nadat de spoelbocht op het spoelreservoir gelast is, wordt elk reservoir getest. Meer dan 60 miljoen installaties en 50 jaar ervaring spreken voor zichzelf…

3

Esthetiek en design

Leg accenten

Dankzij de technologie van Geberit, wordt alles netjes in de muur verborgen. Alleen de bedieningsplaat, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, blijft zichtbaar. U kan uw badkamer dus naar wens inrichten.

4

Maximale stabiliteit

Installatiesystemen

Wankelt niet, trilt niet: de installatie-elementen van Geberit verdragen een gewicht tot 400 kg. De wc-pot wordt bevestigd op het stalen frame en kan dit gewicht dag in dag uit dragen.

5

Iedereen houdt ervan

Hang-wc

De installatiesystemen van Geberit maken de installatie van een hang-wc mogelijk. De hang-wc maakt poetsen aangenaam omdat alles makkelijker toegankelijk is.

6

Vaste waarde

Sinds 50 jaar

En ze blijven hangen, al meer dan 50 jaren lang: meer dan 60 miljoen geïnstalleerde inbouwspoelreservoir zijn het beste bewijs van hun duurzaamheid. Omdat deze producten zo kwalitatief zijn, voorziet Geberit reserve-onderdelen voor alle functie-relevante compontenten voor ten minste 25 jaar.

7

Makkelijk te onderhouden

Gemakkelijk en snel

Alles van Geberit is het product van een zeer doordacht systeem. Dit betekent dat alle vereiste onderhoudswerken makkelijk en snel verwezenlijkt kunnen worden. De aanpassing aan nieuwe technologieën, bijvoorbeeld waterbesparing of het aanbrengen van een douche-wc kan in de meeste gevallen gebeuren zonder moeilijkheden.

8

Vooruitstrevende innovatie

De wc van morgen

Geberit inbouwspoelreservoirs hebben altijd vooruitgelopen op hun tijd, omdat Geberit vandaag denkt aan de wc van morgen. Kleine voorbereidingen maken het gebruik van toekomstige toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld, de installatie van een douche-wc, Geberit DuoFresh voor geurextractie of een spoeling zonder aanraking.

Geberit Omega spoelreservoir 12 cm, montagehoogte 98 cm

Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm

Het Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm maakt front- en bovenbediening mogelijk. De drie verschillende montagehoogtes zorgen voor flexibiliteit en de kleine, compacte bedieningsplaten voor nieuwe designmogelijkheden.

Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320)

Het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320) met een bouwhoogte van 112 cm is geschikt voor snelle en eenvoudige standaardinstallaties in deelhoge of ruimtehoge voorwanden of scheidingswanden. Dit inbouwreservoir is ingericht voor bediening van voren.

WELL - Water Efficiency Label

Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320), Geberit Omega inbouwspoelreservoir 12 cm

Onderscheiden met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label