De kunst van het sanitair

Geberit Monolith voor wastafels

Meer vrijheid in de vormgeving
Met de Geberit Monolith voor de wastafel wordt de installateur een interieurontwerper. Want deze sanitaire module levert groot voordelen en veel vrijheid in de vormgeving van de badkamer. Zo is hij in twee versies voor opbouwkranen en wandkranen beschikbaar. De installatie van de inbouwmengunit voor een wandkraan wordt bijzonder eenvoudig.

Extra voordelen van de module
Optioneel is de module verkrijgbaar met een lade links en/of rechts, waarin bijvoorbeeld make-up en cosmetica kunnen worden bewaard. Op de bovenkant van de module met 114 cm bouwhoogte kunnen tandenpoetsbeker, haarborstel en andere toiletartikelen worden geplaatst. Passende dubbele handdoekhouders zijn leverbaar als gewijzigde versie uit de serie "Loft" van EMCO, uitsluitend verkrijgbaar via Geberit.

Onderhoudsvriendelijk en elegant
De Geberit reukafsluiter voor wastafels is mooi weggewerkt achter een sierlijke glasplaat. Voor onderhoudswerkzaamheden is er toegang via een serviceopening, die met een afdekplaat is afgesloten. Het frontvlak is van veiligheidsglas, dat in drie kleurversies leverbaar is; de zijdelen zijn van aluminium.


Geberit Monolith voor wastafels, met umbra glasplaat

Kraan met muuruitloop, hendel rechts
Voor kranen met steekmaat 10 cm

Geberit Monolith voor wastafels, met zwarte glasplaat

Kraan met muuruitloop, hendel links
Lade links
Voor kranen met steekmaat 8 cm

Geberit Monolith voor wastafels, met witte glasplaat

Voor kraan op wastafel
Lade aan beide kanten