De ideale oplossing voor douchevloeren

Geberit muurafvoer voor douche

Verzegeld vloeroppervlak
Door de waterafvoer achter de muur te plaatsen, kan de douchevloer als een verzegeld vlak worden ontworpen. Daardoor kan de dekvloer gemakkelijker worden aangebracht en krijgt men een mooie en nette totaalindruk.


Achter de lichte wand
Geberit Sanbloc, Geberit GIS of Geberit Duofix installatie-elementen worden montageklaar geleverd, waardoor het montagewerk uiterst beperkt blijft en ook een dichte, duurzame aansluiting verzekerd is. Met de Geberit muurafvoer voor douches blijft geen enkele vraag van de tegelzetter onbeantwoord.


Geringe montagehoogte
Dankzij de kleine afmetingen is de Geberit muurafvoer voor douches ook perfect geschikt voor situaties met een lage chapehoogte. Bovendien kan hij probleemloos worden aangesloten op bestaande afvoerleidingen, waardoor hij ideaal is voor renovatieprojecten.

Praktisch in gebruik
De Geberit muurafvoer voor douches is voorzien van een ingebouwde haarvanger, die in een oogwenk kan worden uitgenomen en uitgespoeld.


Afdekkingen voor elke smaak
Het enige wat uw klanten van de Geberit muurafvoer voor douches zullen zien, is de elegante muurafdekking. Ze is leverbaar in verschillende designs: glansverchroomd, geborsteld rvs, alpien wit en zelfs betegelbaar, afgestemd op de stijl van de badkamer. Er bestaat ook een vastschroefbare versie voor gebruik in (semi-) openbare sanitaire ruimtes.

Douchegeul
Door een bijkomende douchegeul voor de Geberit muurafvoer voor douches te installeren, kan heel eenvoudig een lichte helling in de vloer worden gecreëerd.


Hoge afvoercapaciteit, geteste veiligheid
De Geberit reukafsluiter met waterslothoogte van 50 mm overeenkomstig de standaard, heeft een indrukwekkend hoge afvoercapaciteit van 0,8 l/s. De Geberit muurafvoeren voor douches werden getest in het totaalsysteem en in diverse constructiesituaties en zijn bijgevolg perfect veilig in brandpreventie en geluidsisolatie.