Optimaal verbonden

Geberit sanitairproducten

Alles voor geslaagde sanitairondernemers
Eenvoudige montage, voldoen aan de geldende normen en richtlijnen en economisch zijn: Geberit producten en Geberit systemen bieden alles wat sanitairinstallateurs en sanitairplanners voor geslaagd zaken doen nodig hebben.

Grote betrouwbaarheid en planningsvrijheid
Voor opdrachtgevers en architecten garandeert het toepassen van de optimaal op elkaar afgestemde Geberit producten, Geberit installatiesystemen en Geberit installatie-elementen grote betrouwbaarheid, comfort, vrijheid bij het plannen en plaatsen van installatiesystemen en voordelige en snelle voortgang bij renovatie of nieuwbouw.

Optimale verbindingen
Geberit apparaataansluitingen, Geberit sifons, Geberit installatiesystemen en andere soorten Geberit toebehoren zorgen voor betrouwbaar functionerende verbindingen met wastafels, spoelbakken, uitstortgootstenen, bad- en douchebakken, urinoirs en bidets en voor optimale aansluitingen aan het afvoersysteem.

Hydraulisch geoptimaliseerd voor betrouwbare afvoercapaciteit
In elke afwateringsoplossing zit de knowhow van Geberit over hydraulische samenhangen, en elk product wordt in onze ontwikkelingslaboratoria voor optimale afvoercapaciteit en betrouwbare werking geoptimaliseerd.

Passende aansluitingen voor praktisch elke sanitairinstallatie
Van standaardtoepassingen tot en met speciale oplossingen die voor bijzonder platte constructies zorgen, een hoog bedieningscomfort hebben of barrièrevrij zijn, vindt u bij Geberit altijd de juiste aansluiting voor vrijwel elke sanitairinstallatie.