Functie in topvorm

Geberit toevoeren en afvoeren voor baden

Veilige, snelle en spanningsvrije montage
Geberit badafvoeren zijn voorzien van een flexibele balgafdichting aan de overloop. Daarmee zorgen ze voor eenvoudige, veilige en spanningsvrije montage in vrijwel elke bouwsituatie. In beide richtingen omlopende afdichtingen aan afvoer en overloop beschermen badkuipen van elk materiaal tegen schade door corrosie.

Snelle afvoer, goede bescherming tegen verstopping
De Geberit sifons zijn met de kenmerkende Geberit knowhow optimaal gevormd en zorgen daardoor voor een hoge afvoercapaciteit en een zeer goede zelfreinigende werking. Het gevaar van verstopping wordt veel kleiner.

Plat gebouwd om makkelijk in de badkuip te kunnen stappen
Enkele modellen hebben een geringe bouwhoogte. Om makkelijk in het bad te kunnen stappen kunnen daardoor badkuipen lager ingebouwd worden dan bij veel andere systemen.

Compleet assortiment voor elke badkamer
Geberit badtoevoeren en -afvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende buisdiameters en passend bij de wensen van de klant in typische kleuren voor sanitairarmaturen, zoals glansverchroomd, alpien wit, mat verchroomd en verguld. Alle zichtbare componenten zijn zo ontworpen dat de afvoersystemen voor badkuipen en douches optisch bij elkaar passen.


Door de intelligente details en de keuze aan kleuren en maten zijn Geberit badafvoeren een superieure oplossing in de badkamer. De gebruiker van het bad profiteert van de afvoercapaciteit en de hoge beveiliging tegen verstopping, de sanitairinstallateur profiteert van zekere en snelle inbouw.


Drukken in plaats van draaien: met een innovatieve drukknopbediening opent en sluit Geberit PushControl de badafvoer. Daardoor wordt het bedienen makkelijker en het zorgt voor meer comfort en gemak voor de gebruiker. Want dankzij het drukknopmechanisme is de badoverloop ultraplat opgebouwd, zodat er geen hoog draaimechanisme meer is dat het gladde binnenoppervlak van de badkuip onderbreekt. De montage is even eenvoudig en zeker uit te voeren als bij andere Geberit badafvoeren. Ook de voor stroming geoptimaliseerde vormgeving van de sifon en de platte opbouw brengen de voor Geberit kenmerkende voordelen.


Bij de Geberit badafvoer met toevoerfunctie is de watertoevoer optisch decent in de overloop van het bad ondergebracht.