Snel werken met electrohydraulische gereedschappen

Geberit persmachines

Geberit persklem

De nieuwe generatie Geberit persklemmen

  • Onderhoudsvrij gedurende de hele levenscyclus
  • Kan getest worden met de Geberit PowerTest
  • Verkrijgbaar voor Geberit Mepla [2]


  • Hoogwaardig
  • Duurzaam
  • Tot diameter 35 mm voor metalen buizen of tot 50 mm voor meerlagenbuizen
  • Voor compatibiliteit klassen [1], [2] and [3]
  • Verkrijgbaar voor Geberit Mepla [1] en Geberit Mapress [1], [2] and [3]
  • Geberit perskettingen voor grotere diameters

Handige persmachines
Om rendabel te zijn moet er snel en veilig kunnen gewerkt worden op de werf. De Geberit persmachines zijn lichte en sterke gereedschappen voor het betrouwbaar verbinden van alle Geberit persfittingen.


Voor alle buisdiameter

Het volledige assortiment omvat zowel kleine, handige persmachines voor het renoveren van badkamers als grote, krachtige elektrohydraulische persgereedschappen voor totaalprojecten. Het assortiment wordt vervolledigd met persklemmen en perskettingen.

Snel werken zonder vermoeid te geraken

De nieuwste generatie hydraulische Geberit persmachines (ECO 202, ACA 102 / 202 en EFP 202) zijn licht en handig. Een slank en slipvrij handvat zorgt ervoor dat de persmachines perfect in de hand liggen.


Nieuwe generatie accu’s en logboek

De nieuwste Geberit persmachines ACO 102 / 202 hebben lithium-ion accu’s. Dankzij de grotere capaciteit en het verminderde energieverbruik van de persmachines zijn er minder werkonderbrekingen nog voor accuwissels. De korte laadtijd en de twee bijgeleverde accu’s maken het continu doorwerken mogelijk. Een elektronisch logboek van de Geberit ECO en ACO persmachines registreert het aantal perscycli en geeft aan wanneer onderhoud nodig is.


Onderhoud en herstellingen

De Geberit gereedschappen zijn werktuigen bedoeld voor professioneel gebruik. Desondanks hun kwalitatieve karakter zijn deze, net zoals alle gereedschappen, onderhevig aan slijtage. Om u een feilloze werking van de gereedschappen te verzekeren én voor uw veiligheid, raadt Geberit een regelmatig onderhoud van de toestellen aan.

Neem hiervoor rechtstreeks contact op met onze servicepartner voor onderhoud en herstellingen van lasmachines, elektrolasapparaten, perstoestellen, persklemmen, tussenklauwen en perskettingen.

Omicron bvba
Grote Steenweg 116
B-3454 Geetbets (Rummen)
T +32 (0) 11 58 43 50
F +32 (0) 11 58 83 94
info@omicron-weldingtechnology.com