Altijd goed voorzien

Geberit toevoersystemen

Levensaders voor moderne gebouwen
Een hedendaags gebouw werkt als een complex organisme dat water, warmte en energie nodig heeft. Geberit levert oplossingen die die functies betrouwbaar en doorlopend werkend houden.

Vitale functies goed geregeld
Drinkwater, verwarming, gas, industriële installaties, sprinklers, enz… Geberit toevoersystemen zorgen voor de vitale functies van woongebouwen, industrie en openbare instellingen. Ze zorgen voor betrouwbare installaties die klanten van u verwachten.


Drinkwater: ons belangrijkste levensmiddel

Drinkwater is voor de mens het belangrijkste levensmiddel. Daarnaast zijn we er ook van afhankelijk voor onze lichaamsverzorging. Drinkwater moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen en wordt daarom streng gecontroleerd. Met systemen ‘made in Europe’ zorgt Geberit ervoor dat de kwaliteit van water geschikt voor menselijke consumptie blijft zoals het geleverd wordt door de drinkwatermaatschappij. De Geberit expertise die gebaseerd is op tientallen jaren ervaring en voortdurende ontwikkelingen in eigen onderzoekslaboratoria zorgen ervoor dat installateurs, architecten, ingenieurs, planners, beheerders en bouwheren altijd veilige oplossingen aangeboden krijgen die gebaseerd zijn op de nieuwste technologische ontwikkelingen en die voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

Kom meer te weten over Geberit toevoersystemen voor drinkwaterVerwarming: snelle, veilige en economische installatie

Leidingsystemen voor verwarming moeten minstens aan twee basiseisen voldoen: ze moeten betrouwbaar dicht zijn en ze moeten makkelijk te verwerken zijn. Geberit leidingsystemen kunnen meer, want Geberit werkt voortdurend aan verbeteringen en nieuwe oplossingen waardoor de installateur een verwarmingsinstallatie nog sneller en nog eenvoudiger kan inbouwen.

Kom meer te weten over Geberit toevoersystemen voor verwarmingenGas: maximale veiligheid heeft voorrang

Hoewel gasinstallaties meestal maar een klein deel van het totale aantal toevoerleidingen in een gebouw uitmaken, spelen ze toch een belangrijke rol. De veiligheidseisen die gesteld worden aan gasleidingen zijn bijzonder hoog. Geberit toevoersystemen voor gas ondergaan daarom strenge veiligheidscontroles. De fittingen worden aan strenge dichtheidstesten onderworpen.

Kom meer te weten over Geberit toevoersystemen voor gasIndustrie: toevoer op maat

De toepassingen van Geberit leidingsystemen in industriële installaties zijn even talrijk en uiteenlopend als de branches waarin ze gebruikt worden. Van machinebouw tot automobielindustrie, van scheepsbouw tot farmaceutische en levensmiddelen productie: het leverprogramma van Geberit heeft passende oplossingen voor stoom, proceswater, technische gassen, brandstoffen en tal van andere industriële media.

Kom meer te weten over Geberit toevoersystemen voor industriesystemenSprinklers: brand in de kiem smoren

Vaste bluswater- en sprinklerinstallaties zijn bedoeld om verspreiding van brand te voorkomen door het vuur onder controle te houden zodat het met andere middelen kan geblust worden. Geberit Mapress leidingsystemen met persverbindingen zijn VdS en FM goedgekeurd en voldoen op die manier voor de meest uiteenlopende soorten bluswater- en sprinklerinstallaties.

Kom meer te weten over Geberit toevoersystemen voor bluswater en sprinkler