Bescherming voor ons meest waardevolle levensmiddel

Geberit drinkwatersystemen

Veilige en zuivere drinkwaterinstallatie
Drinkwater is ons belangrijkste levensmiddel. De drinkwatermaatschappij is verantwoordelijk voor de aflevering van drinkwater van goede kwaliteit tot aan de huisaansluiting. De drinkwaterinstallatie binnen het gebouw moet ervoor zorgen dat het zonder kwaliteitsverlies en zonder besmetting of andere verontreiniging uit de kraan komt. Eén van de belangrijkste taken van Geberit is het ontwikkelen van producten en systemen die ervoor zorgen dat aan deze eisen voldaan wordt en de installateur in staat stellen drinkwaterinstallaties te bouwen volgens de geldende normen.

Slimme details voor hygiëne en zekerheid
Met slimme oplossingen zoals stoppen op buizen en kappen op fittingen en armaturen zorgt Geberit ervoor dat er geen verontreiniging kan plaatsvinden, van de productie tot en met de verwerking. Persindicatoren en fittingen die “niet geperst, niet dicht” zijn zorgen voor een grote zekerheid tijdens de installatie.

Knowhow voor een betrouwbaar hoge waterkwaliteit
Naast vernieuwende producten ontwikkelen is voor Geberit opleiding en bijscholing van essentieel belang. Met trainingen en cursussen waardoor planners en installateurs op de hoogte blijven van de actuele stand van de technologische ontwikkelingen, normen en voorschriften, heeft Geberit al jaren een reputatie in de branche opgebouwd.