Warmtetransport in sterke leidingen

Geberit MeplaTherm

Verwarmingsinstallaties met meerlagenbuizen
Met het meerlagenbuissysteem Geberit Mepla kunnen verwarmingsinstallaties tot en met de aansluiting van de radiatoren gerealiseerd worden. De Geberit MeplaTherm onderdelen uit het Geberit Mepla assortiment maken de verbinding tussen de productie van verwarmingswater en de radiatoren. Met het Geberit Mepla leidingsysteem met persverbindingen biedt Geberit de installateur een compleet verwarmingssysteem aan.

Onopvallende radiatoraansluitingen
Voor een onopvallende aansluiting van radiatoren zijn naast de zwarte Geberit Mepla meerlagenbuizen ook witte Geberit MeplaTherm meerlagenbuizen beschikbaar.

Volledig assortiment voor warmtetoevoer
De aansluiting van radiatoren vraagt om specifieke oplossingen. Daarom biedt het Geberit Mepla assortiment extra buizen, fittingen en toebehoren voor verwarmingstoepassingen. Geberit Mepla persfittingen zijn gemaakt in kunststof (PVDF), brons en messing. De Geberit MeplaTherm meerlagenbuizen in witte kleur zijn in de diameters 16 tot 26 mm verkrijgbaar. Grotere buisdiameters worden met het standaard Geberit Mepla assortiment uitgevoerd, tot en met diameter 75 mm.