Multitalent voor brandpreventie en geluidsisolatie

Geberit Sanbloc

Universeel toepasbaar in massieve bouw en droogbouw
Het zeer stabiele en zelfdragende Geberit Sanbloc element is universeel toepasbaar in massieve bouw en droogbouw voor voorwand- en inbouwinstallatie.

Voldoet aan hoge eisen voor geluidsisolatie
Het spoelreservoir is in het element akoestisch ontkoppeld, zodat het element bijzonder goed geschikt is in situaties waarin geringe geluidshinder van belang is.

Ook verkrijgbaar met uitrusting voor brandpreventie
Voor bijzonder hoge eisen aan de brandpreventie zijn er speciale uitvoeringen met brandpreventie-uitrusting leverbaar.

Compleet programma voor alle sanitaire functies
Er zijn elementen voor wand-wc's, wastafels, urinoirs, bidets en douches verkrijgbaar. Geberit Sanbloc elementen hebben een oppervlak dat klaar is voor ruwbouw en dat direct gepleisterd of betegeld kan worden.Stap 1 Stap 2
Het kant-en-klaar aansluitbare Sanbloc installatie-element wordt aan vier bevestigingspunten aan het gebouw gemonteerd. Na de bevestiging worden de aansluitingen aan de stijgleiding en de valleiding gemaakt.

Stap 3 Stap 4
Het gebruik van de montageruimteafdekking voorkomt veel werk met het dichtmetselen bij de afvalwateraansluitingen. Na het opmetselen van de voorwand is het oppervlak van het Sanbloc element klaar om betegeld te worden. Helemaal aan het eind worden de sanitaire apparaten gemonteerd.