Multitalent voor economische prefabricage

Geberit GIS

Sanitaire ruimtes eenvoudig prefabriceren
Het installatiesysteem Geberit GIS is ontwikkeld voor prefabricage en maakt het installeren van sanitaire ruimtes snel, eenvoudig en economisch.

Zonder gereedschap en veelzijdig
Met GIS ontstaan uit draagsysteem, installatie-elementen en systeembeplating in een paar stappen complete sanitairwanden, tot en met het betegelbare oppervlak. Dankzij de gereedschapsloze draagsysteem-verbindingstechniek kan één persoon de montage uitvoeren. Bouwtoleranties kunnen heel eenvoudig gecompenseerd worden.

Installatie-elementen voor alle sanitaire toestellen
GIS omvat installatie-elementen voor hang-wc's, Geberit AquaClean en voor aansluiting van de geurextractie Geberit DuoFresh. Daarnaast zijn er installatie-elementen voor bad- en douchekranen en voor doucheafwatering met wandafvoer. Maar ook nog: Geberit GIS installatie-elementen voor urinoirs en bidets alsmede voor steun- en vasthoudhandvatten in barrièrevrije badkamers.

Geberit GIS kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie worden toegepast.

  • Ideaal voor prefabricage
  • Flexibel voor alle bouwsituaties
  • Voor nieuwbouw en renovatie
  • Individuele indeling van de ruimte: deelhoog, ruimtehoog, eilandoplossingen
  • Economisch dankzij weinig montagewerk en eenvoudige magazijnopslagStap 1 Stap 2
Met een paar handelingen staat Geberit GIS voor een sanitaire wand. In het gemaakte draagsysteem worden de installatie-elementen geïntegreerd en worden de buizen aangesloten.

Stap 3  
Wanneer het GIS draagsysteem klaar is, kan het onmiddellijk worden betegeld. Geberit GIS is uiterst geschikt voor industriële prefabricage van sanitaire installaties.