Passende oplossingen voor elke wc

Geberit GIS voor wc

Ruimtehoge en halfhoge installatie
Geberit GIS elementen voor wc's bieden passende oplossingen voor vrijwel elke bouwsituatie. Ze zijn in vele uitvoeringen en hoogtes verkrijgbaar. GIS installatie-elementen voor hang-wc's voor kamerhoge of halfhoge inbouw bestaan in de hoogtes 114 cm voor het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320), en 87, 100 en 114 cm hoog voor het Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm met een bouwhoogte van 112 cm, met frontbediening.

Oplossingen voor speciale bouwsituaties
Met Geberit GIS hoekoplossingen kunnen ook zeer nauwe ruimtes perfect benut worden. Geberit GIS biedt de juiste profielen voor de draagconstructie waardoor inbouw in nissen flexibel aan de bouwsituatie kan worden aangepast.

Barrièrevrije indelingen
Voor toepassing in barrièrevrije sanitaire ruimtes kan de positie van het wc-element in het draagsysteem makkelijk volgens de eisen worden aangepast. Bovendien zijn er bevestigingspanelen voor steunbeugels en handgrepen verkrijgbaar.

Geurextractie mogelijk
Geberit GIS biedt een element voor geurextractie DuoFresh, welke reeds met een mantelbuis zijn uitgerust. Met dit elemement zijn de voorbereidingen reeds getroffen voor de installatie van geurextractie.

Beproefde Geberit spoelreservoirtechnologie
Geberit GIS elementen voor wc’s zijn het resultaat van decennialange beproefde Geberit spoeltechnologie.


Hieronder vindt u enkele voorbeelden an Geberit GIS wc-elementen

Geberit GIS wc-element met geurextractie DuoFresh

Speciale Geberit GIS elementen voor wc's met het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320) zijn reeds uitgerust voor montage van de geurextractie DuoFresh.

Geberit GIS wc-element met frontaal- of bovenbediening

Geberit GIS elementen voor wc's met het Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm zijn geschikt voor halfhoge installatiewanden. U hebt de keuze tussen front- en bovenbediening. Voor kamerhoge installatiewanden wordt het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320) toegepast.